Testo Taylan kaç yaşında, nereli? Testo Taylan'ın boyu, kilosu kaç, ne mezunu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Testo Taylan kaç yaşında, nereli? Testo Taylan'ın boyu, kilosu kaç, ne mezunu?
A
a

Pek çok kişi tarafından Testo Taylan kimdir, ünlü YouTuber Testo Taylan kimdir, kaç yaşında ve nerelidir gibi sorular merak ediliyor.  Testo Taylan'ın gerçek adı ne, sevgilisi kim, doğum tarihi, nerede yaşıyor takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki, Testo Taylan'ın boyu, kilosu kaç, ne mezunu?

Sütiş Eskişehir

Testo Taylan Kimdir?

Testo Taylan, YouTube'un en popüler içerik üreticilerinden biridir. 1997 yılının 30 Ekim'inde İzmir'de doğan Testo Taylan, Taylan Özgüç Danyıldız gerçek adıyla biliniyor. 27 yaşındaki genç YouTuber, çocukluğunu İzmir'de geçirmiş ve İzmir Fen Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya giden Testo Taylan, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğrenim görmektedir. Spor hayatına powerlifter olarak başlayan Testo Taylan, çeşitli güç yarışmalarında boy göstermiş ve başarılar elde etmiştir. 

YouTube kanalında paylaştığı eğlenceli içerikler ve seyahat videoları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Testo Taylan, yaklaşık 190 cm boyunda ve 90-100 kg arasında ağırlığa sahip. Güçlü ve fit görünümüyle de takipçilerinin ilgisini çeken genç YouTuber, pek çok kişi tarafından yakışıklı youtuberlar arasında gösteriliyor.

Testo Taylan, YouTube üzerindeki başarısı ve yüz binlerce aboneye sahip olmasıyla birlikte, Türkiye'nin en tanınmış ve sevilen içerik üreticilerinden biri haline gelmiştir. Takipçileri, onun özel hayatı, sevgili durumu ve gelecek planları hakkında da merak içerisindedir. Ancak net bir bilgi bulunmamaktadır.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi