Doğukan Çep kimdir? Nereli, kaç yaşında?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doğukan Çep kimdir? Nereli, kaç yaşında?
A
a

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayında cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla yakalanan Doğukan Çep'in kim olduğu çok merak ediliyor. Doğukan Çep, Türkiye'de yakalandı ve şu anda tutuklu bulunuyor.Peki Doğukan Çep kimdir, nereli ve kaç yaşındadır, hangi cinayetler ile suçlanmaktadır?

Sütiş Eskişehir

Doğukan Çep Kimdir?


Doğukan Çep, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayında cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla Türkiye'de yakalanmış ve tutuklanmış genç bir kişidir.  2013 yılında Hasan Ferit Gedik'in ölümüyle sonuçlanan olayda kasten öldürme suçundan hüküm giyen Doğukan Çep, bu davadan sonra da çeşitli suçlarla karşı karşıya kaldı.

Toplam 35 yıl hapis cezasına çarptırılan Doğukan Çep, 2015 yılında tahliye edildi ancak 2018'de firar etti. Gürcistan'a kaçtığı ve daha sonra Türkiye'ye geri döndüğü iddia edilen Çep, uzun süredir aranan bir kişi haline geldi. Güvenlik güçlerinin çalışmaları sonucunda nihayet Türkiye'de yakalandı. Doğukan Çep'in, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayında cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklandığı bildirildi. Soruşturma kapsamında Çep'le birlikte dört kişi daha tutuklandı ve başsavcılık, diğer şüpheliler hakkında da adli işlemlerin devam edeceğini açıkladı.

Doğukan Çep'in geçmişi ve suç faaliyetleriyle ilgili detaylı bilgiler, güvenlik güçleri ve adli makamlar tarafından titizlikle inceleniyor. Sinan Ateş cinayetinin arkasındaki tüm ayrıntıların ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi