Kızıl Goncalar'da Kevser Kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kızıl Goncalar'da Kevser Kimdir?
A
a

Kızıl Goncalar, ikinci sezonu merakla beklenen dizilerden.30 Eylül Pazartesi akşamı ikinci sezonuna başlayacak olan diziye yen karakterler de katılıyor. Onlardan biri de Kevser karakteri. Peki Kızıl Goncalar'da oynayacak olan Kevser karakteri kimdir, hangi dizilerde oynamıştır?

Sütiş Eskişehir

Kızıl Goncalar dizisinin ikinci sezonu Vahid karakterinin aile üyelerine karşı acımasız ve intikamcı davranışları etrafında şekillenecek gibi duruyor. Dizi, 30 Eylül Pazartesi akşamı ikinci sezonuna başlayacak. Diziye yeni katılan karakterlerden biri de Kevser karakteridir. Kevser karakterini, Selan Kurtaran canlandıracak.

Selan Kurtaran Kimdir?

1989 doğumlu Selen Kurtaran canlandıracak. Selen Kurtaran, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur ve daha önce Mazi Kalbimde Yaradır ve Galip Derviş gibi televizyon dizilerinde rol almıştır. Ayrıca, çeşitli reklam projelerinde de boy göstermiştir. Dizinin yeni sezonunda, Vahid'in acımasız davranışlarının artacağı ve Zeynep'in annesinin Meryem'in de başına şoke edici olaylar geleceği belirtiliyor. Ayrıca, Meryem'in hapishanede Kevser karakteriyle yollarının kesişeceği de ifade ediliyor. Kızıl Goncalar'ın kadrosuna yeni katılan Selen Kurtaran'ın, Kevser karakterini canlandırarak diziye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Seyirciler, Kevser karakterinin dizideki gelişimini ve Vahid'in acımasız davranışlarına nasıl tepki vereceğini merakla takip edecekler.

Kaynak : Tuğçe Kaş
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi