Şeyma Subaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Barış Alper Yılmaz kimdir, kaç yaşında?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şeyma Subaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Barış Alper Yılmaz kimdir, kaç yaşında?
A
a

Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Barış Alper Yılmaz'ın  hayatı ve yaşı merak konusu oldu. İkili hakkındaki aşk iddiası sosyal medyada da çok konuşulurken gözler Barış Alper Yılmaz'ın kariyerine çevrildi. Peki, Şeyma Subaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Barış Alper Yılmaz kimdir, kaç yaşında?

Sütiş Eskişehir

Barış Alper Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Barış Alper Yılmaz, Türk futbolcu ve Galatasaray takımının genç oyuncularında biri. 2000 yılında Rize'de doğan Yılmaz, futbol kariyerine 2011 yılında doğduğu şehir takımı Rize Özel İ Spor'da başladı.2017-2018 sezonunda profesyonel kariyerine Ankara Demirspor'da başlangıç yaptı ve 3 sezon boyunca bu kulüpte oynadı.

2020/2021 sezonunda ise Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. Geçtiğimiz sezonda TFF 1. 'de 34 maça çıkan başarılı gençuncu, 8 gol atıp 5 de asist yaptı. Profesyonel kulüp kariyerinde çıktığı toplam 79 maçta 9 gol ve 5 asistle skora katkı sağladı.

Barış Alperılmaz, Türkiye U21 milli takımında da forma giydi ve Hırvatistan ile oynanan maçta Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü kaydetti. 2021-2022 sezonundan bu yana Galatasaray forması giyen genç yıldız, 2022-23 sezonunda Galatasaray'ın ilk Süper Lig şampiyonluğuna katkı sağladı.

Barış Alper Yılaz'ın adı, Şeyma Subaşı ile aşk dedikodularına da karıştı. İkili hakkındaki aşk iddiası sosyal medyada da çok konuşuldu. 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi