Fatma Zehra Kınık kimdir? Eski Kızılay Başkanı'nın Kızı Fatma Zehra Kınık kaç yaşında, ne iş yapıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fatma Zehra Kınık kimdir? Eski Kızılay Başkanı'nın Kızı Fatma Zehra Kınık kaç yaşında, ne iş yapıyor?
A
a

Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil ile motosikletin burun buruna çarpıştığı kazada motosikletli iki gençten 16 yaşındaki Barlas Çeki hayatını kaybetti.  Ancak Kızılay Eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık serbest bırakıldı. Peki Eski Kızılay Başkanı'nın Kızı Fatma Zehra Kınık kaç yaşında, ne iş yapıyor? Fatma Zehra Kınık hakkında tüm bilinmeyenler.

Sütiş Eskişehir
Fatma Zehra Kınık, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde kullandığı otomobil ile motosikletle burun buruna çarpışan bir kazaya karıştı.Kazada, motosiklette bulunan iki gençten 16 yaşındaki Barlas Çeki hayatını kaybetmiştir. Kaza sonası Fatma Zehra Kınık gözaltına alınmış, ancak ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaza eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızının doğrudan dahil olduğu bir olay olması sebebiyle kamuoyunda geniş yer buldu. Kaza hakkındaki detaylar ve Fatma Zehra Kınık'ın durumu, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında.

Fatma Zehra Kınık Kaza Olayı Nedir?

9 Temmuz'da, İstanbul'un Beykoz ilçesinde trajik bir kaza meydana geldi. Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, yönetimindeki otomobil ile motosiklet sürücüsü 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki'ye çarptı. Şiddetli çarpışmanın ardından, Çeki motosikletle birlikte savrularak kaldırımdaki beton dubaya çarptı ve ağır yaralandı. Maalesef genç sürücü kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Fatma Zehra Kınık'ın otomobilinin sokaktan çıkarken motosikleti fark etmediği ve birbilerine çarptıkları açıkça görülebiliyor. Olayın ardından Zehra Kınık gözaltına alınmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

Fatma Zehra Kınık Kimdir?

26 yaşında olduğu tahmin edilen Fatma Zehra Kık, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızıdır.  Kızılay'da uzman yardımcısı olarak görev alan Kınık, 2020 yılında Şehir Üniversitesi'nin psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Fatma Zehra Kınık'ın da Kızılay'da uzman yardımcısı olarak çalıştığı ortaya çıkmıştır.



 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi