Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?
A
a

Reha Muhtar'ın yaşadığı bir kaza sonrası entübe edilmesinden sonra Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, 15 yaşındaki çocuklarının şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu iddia etti. İddialar ardından Ayşe Nazlı Yumlu ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?

Sütiş Eskişehir

Ayşe Nazlı Yumlu Kimdir?

Nilüfer, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biridir. 1960'lı yıllarda müzik kariyerine başlayan Nilüfer, pek çok klasik şarkısıyla hafızalarda yer etmiştir. Aynı zamanda kendisinin de yaşamında ilginç olaylar meydana gelmiştir.

Nilüfer'in hayatındaki en önemli olaylardan biri, 15 yaşındayken evlat edinerek büyüttüğü kızı Ayşe Nazlı Yumlu'dur. Ayşe Nazlı, 4 ay kadar bir süre yuvada kaldıktan sonra Nilüfer tarafından evlat edinilmiştir. Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı arasındaki yakın ilişki, 2001-2003 yılları arasında Ayşe Nazlı'nın manevi babası olarak Reha Muhtar'ın devreye girmesiyle başka bir boyut kazanmıştır.

Günümüzde 22 yaşında olan Ayşe Nazlı, İngiltere'de psikoloji eğitimi almaktadır. Ancak düzenli olarak İstanbul'a gelerek annesi Nilüfer ile vakit geçirmektedir. Nilüfer, sosyal medya hesaplarında sıklıkla kızı Ayşe Nazlı ile paylaşımlarda bulunmakta ve onu özlediğini dile getirmektedir.

 

 

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi