Hafsanur Sancaktutan Kimdir, Kaç yaşında ve Nereli? Hangi Dizilerde Oynadı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hafsanur Sancaktutan Kimdir, Kaç yaşında ve Nereli? Hangi Dizilerde Oynadı?
A
a

Son dönemde özel hayatıyla da gündemde olan Hafsanur Sancaktutan, yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile bir aşk yaşadığı iddiaları ile sık sık gündeme geliyor. İkilinin bir mekanda el ele görüntülenmesi, sosyal medyada kısa sürede gündem konusu oldu. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir, hangi dizlerde oynadı, nereli ve kaç yaşındadır?

Sütiş Eskişehir

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan, İstanbul doğumlu genç bir oyuncu. 2000 yılında dünyaya gelen Sancaktutan, Rizeli bir aileden geliyor. Küçük yaşlardan itibaren tiyatro ve oyunculuğa ilgi duyan Hafsanur, katıldığı çeşitli tiyatro oyunlarında ödüller kazanmış.

Profesyonel oyunculuk kariyerine 2018 yılında başlayan Sancaktutan, ilk olarak Gülperi dizisinde "Fidan" karakterini canlandırdı. 2019 yılında ise Aşk Ağlatır dizisinde "Ada Meryem Varlı" rolüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olan Hafsanur Sancaktutan, son dönemde adından sıkça söz ettirmeyi başaran isimlerden biri haline geldi. Hafsanur Sancaktutan, kendini kanıtlamış bir oyunculuk yeteneğine sahip genç bir yıldız. Dizi kariyerinde önemli roller üstlenen Sancaktutan, aynı zamanda dikkat çekici reklam çalışmalarıyla da tanınıyor.

2018-2019 yıllarında Gülperi dizisindeki Fidan Taşkan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Sancaktutan, ardından Aşk Ağlatır, Son Yaz, Darmaduman ve en son 2023 yapımı Ya Çok Seversen dizilerinde rol aldı. Genç yaşına rağmen giderek artan bir oyunculuk becerisi sergileyen Sancaktutan, özellikle Son Yaz dizisindeki Yağmur Kara karakteriyle adından söz ettirdi.

Oyunculuk performansıyla çeşitli ödüllere de layık görülen Sancaktutan, 2015 yılında Rotary Kulübü Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ayrıca 2021 yılında TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödülleri'nde Yılın Yükselen Yıldızı seçildi. Bu ödüller, genç yaşına rağmen Sancaktutan'ın oyunculuk yeteneğinin ve giderek artan popülaritesinin bir göstergesi.

Hafsanur Sancaktutan, dizi ve reklam sektöründeki başarılı çıkışıyla, Türk sinemasının yeni yükselen yıldızlarından biri olarak görülüyor. Genç ve yetenekli bir oyuncu olarak, kariyerinde daha nice başarılara imza atacağı öngörülüyor.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi