Ali Rıza Yıldırım kimdir? Eti Krom olayı nedir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Ali Rıza Yıldırım kimdir? Eti Krom olayı nedir?
A
a

Eti Krom'un sahibi Ali Rıza Yıldırım, işçilerine yaptığı bir konuşma nedeniyle gündeme geldi. Bunun sonucunda Ali Rıza Yıldırım kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor? gibi sorular merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Ali Rıza Yıldırım, Elazığ'da işçilerine yönelik yaptığı konuşma sonrasında bir anda gündem oldu. Yıldırım hakkında detaylar merak edilerek araştırılmaya başlandı. Ali Rıza Yıldırım kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtlarını makalemizden okuyabilirsiniz.

Ali Rıza Yıldırım Kimdir?

Ali Rıza Yıldırım, Yıldırım Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak tanınıyor. Sivas'ta 1957 yılında doğan Yıldırım, iş hayatına erken yaşlarda başladı. Babası Garip Yıldırım'ın 1963 yılında Samsun'da kurduğu inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşan "Garip Yıldırım ve Oğulları" firında çalışmaya başladı. Satış ve pazarl alanına odaklanan Ali Rıza Yıldırım, ailenin en büyük oğlu olarak işletmenin büyümesinden ve çeşitlenmesinden sorumluydu. Yıldırım, 1970 yılında iş dünyasına resmen adım attı ve o günden bu yana 55 yıllık deneyime sahip. Yıldırım Holding'in çeşitli sanayi ve ticaret faaliyetlerinin temelinioluşturan girişimlerin öncüsü oldu. Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Eti Krom İşçi Eylemi Nedir? Eti Krom Olayı Nedir?

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'daki Eti Krom fabrikasında yaşanan olaylar Yıldırım'ı gündem konusu haline getirdi. İşçilerin taleplerini dinlemek üzere fabrikaya gelen Ali Rı Yıldırım, işçilere sert açıklamalarda bulundu. ""Yarın herkesi kapının önüne koyarım. İş sizin işiniz. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın. Ben burayı sıfır yaparım, yarında kapıya kilidi vururum. Burası devlette kilitliydi. Para da kazanmıyordu para da kaybetmiyordu. Ben burayı aldım, bu hale getirdim." " şeklindeki sözleri, kamuoyunda tepkiye neden oldu.


Ali Rıza Yıldırım Ne İş Yapıyor?

Ali Rıza Yıldırım, Yıldırımlar Holding'in sahibi ve iş adamıdır. Şirketi, çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Metaller ve madencilik, limanlar ve terminaller, gübreler ve kimyasallar, enerji üimi, nakliye ve lojistik, enerji emtiaları, uluslararası ticaret, finansal yatırımlar ve BeykozKundura gibi farklı alanlarda şirketleri bulunmaktadır. Yıldırımlar Holding, geniş bir faaliyet alanına sahiptir ve çeşitli endüstrilerde önemli bir rol oynamaktadır. Ali Rıza Yıldırım, holding bünyesindeki şirketleri etkin bir şekilde ynetmekte ve bu sayede hem ülke ekonomisine hem de kendi şirket grubunun büyümesine katkı sağlamaktadır.



 

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi