SHP yeni genel başkanı Burak Çelik kimdir? Nereli, kaç yaşında?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç SHP yeni genel başkanı Burak Çelik kimdir? Nereli, kaç yaşında?
A
a

28 Haziran'da bir dönem Türk siyasetine yön veren Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) yeniden kuruldu. Genel Başkanlığına ise film yapımcısı ve sinemacı Burak Çelik seçildi. Peki SHP yeni genel başkanı Burak Çelik kimdir? Nereli kaç yaşında? İşte detaylar…

Sütiş Eskişehir

Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP), Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip. Uzun bir aradan sonra yeniden kuruldu ve yeni genel başkanını seçti: Burak Çelik.

Burak Çelik Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Burak Çelik, 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Liseğitiminin ardından sinema dünyasına adım attı ve yapım asistanı olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında Bulgaristan ve Rusya'da özel film eğitimleri aldı. Burada film yapımcılığı, uluslararası film üretimi ve lisanslama konularında lisans eğitimi gördü. Türkiye'ye döndük sonra 2017 yılında İtalyan film ve lisansirketi FCA Films'in kuru hak sahibi vekiye temsilcisi olarak çalışmaya başlayan Çelik, 1 film ve 11 reklam filminin ortak yapımcılığını üstlenmiş ve ulusal satış direktörlüğü yapmıştır.

Genç yaşına rağmen, Burak Çelik'in sinema alanında edindiği tecrübe ve birikimi, SHP genel başkanlığı için onu öne çıkaran önemli etkenler arasında yer alıyor. Parti, Çelik'in yeni bakış açısı ve dinamizmiyle yeniden canlanma fırsatı bulacak gibi görünüyor.

 

 

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi