Uraz Kaygılaroğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hayat Hikayesi, Film ve Dizileri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uraz Kaygılaroğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hayat Hikayesi, Film ve Dizileri
A
a

Sevilen oyuncu ve sunucu Uraz Kaygılaroğlu ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüştüğü için bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu ve Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında, Uraz Kaygılaroğlu hangi dizilerde oynadı gibi soruların cevabı arandı. İşte Uraz Kaygılaroğlu kimdir sorusunun cevabı.

Sütiş Eskişehir

Uraz Kaygılaroğlu, Türk televizyonunun ve sinemasının sevilen yüzlerinden biridir. Kendine özgü oyunculuğu ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Peki, Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Bu makalede, Uraz Kaygılaroğlu’nun hayat hikayesini, kariyerinin dönüm noktalarını yer aldığı film ve dizileri detaylı bir şekilde ele alacağız.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Balıkesirlidir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan oyuncu, ilkokul ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Küçük yaşlarda tiyatroya olan ilgisiyle tanınan Kaygılaroğlu, bu alanda kendini geliştirmeye karar vermiştir. Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında da oyunculuğa olan ilgisini sürdüren Kaygılaroğlu, çeşitli tiyatro oyunlarında ve öğrenci projelerinde yer almıştır.

Uraz Kaygılaroğlu Evli Midir?

Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında Melis İşiten ile evlenmiş ve bu evlilikten Ada adında bir kızı bulunmaktadır. Ancak çift, 2019 yılında boşanma kararı almıştır. Kaygılaroğlu, sosyal medyada aktif olarak takipçileriyle iletişim kuran ve kızı Ada ile geçirdiği anları sık sık paylaşan bir babadır.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Kariyeri-İlk Oyunculuk Deneyimleri

Uraz Kaygılaroğlu’nun televizyon kariyeri, 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan “Milyonda Bir” adlı dizi ile başlamıştır. Bu dizide canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çekmiş ve televizyon dünyasına başarılı bir giriş yapmıştır. Uraz Kaygılaroğlu’nun kariyerinde büyük bir dönüm noktası olan “Pis Yedili” dizisi, onun geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlamıştır. 2011-2014 yılları arasında Show TV’de yayınlanan bu gençlik dizisinde, “Canburger” karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Mizahi yetenekleri ve doğal oyunculuğu ile akıllarda kalıcı bir performans sergilemiştir.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Yer Aldığı Dizi ve Filmler

Dizi Kariyeri
1. Milyonda Bir (2008)
Uraz Kaygılaroğlu’nun televizyona adım attığı ilk dizi olan “Milyonda Bir” onun oyunculuk kariyeri için önemli bir başlangıç olmuştur. Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizide sergilediği performans, gelecekteki projelerine kapı aralamıştır.
2. Pis Yedili (2011-2014)
“Pis Yedili” Uraz Kaygılaroğlu’nun kariyerinde büyük bir çıkış yaptığı dizidir. Bu dizide canlandırdığı “Canburger” karakteri, onu genç izleyici kitlesi arasında popüler hale getirmiştir.
3. Harem (2012-2013)
2012 yılında Fox TV’de yayınlanan ve Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte başrolde yer aldığı “Harem” dizisi, tarihi komedi türünde bir dizidir. Kaygılaroğlu, “Gecegezgini Boğaç Han” karakteri ile bu dizide izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.
4. Yedi Güzel Adam (2014-2015)
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve şiirleriyle tanınan 7 şairin hayatını konu alan “Yedi Güzel Adam” dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu, Burhan karakteri ile dikkat çekmiştir.
5. Baba Candır (2015-2017)
TRT 1’de yayınlanan aile dizisi “Baba Candır” Uraz Kaygılaroğlu’nun geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan projelerden biri olmuştur. Bu dizide canlandırdığı “Haluk Güney” karakteri, izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır.
6. Sefirin Kızı (2019-2021)
Star TV’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan “Sefirin Kızı” dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Gediz Işıklı karakterini canlandırmıştır. Bu karakter ile oyunculuğunu farklı bir boyuta taşımış ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Film Kariyeri

1. İncir Reçeli 2 (2014)
Uraz Kaygılaroğlu, sinema kariyerine 2014 yılında vizyona giren “İncir Reçeli 2” filmi ile başlamıştır. Bu filmdeki performansı onun sinemadaki yeteneklerini de ortaya koymuştur.
2. Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (2014)
“Çakallarla Dans” serisinin üçüncü filmi olan “Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı” filminde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, mizahi yetenekleri ile dikkat çekmiştir.
3. Eltilerin Savaşı (2020)
2020 yılında vizyona giren ve büyük ilgi gören “Eltilerin Savaşı” filminde başrolde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, bu filmdeki performansı ile geniş kitlelere ulaşmıştır. Filmde canlandırdığı “Serhat” karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.
4. Karakomik Filmler: Emanet (2020)
Cem Yılmaz’ın yönetmenliğinde çekilen “Karakomik Filmler: Emanet” filminde rol alan Uraz Kaygılaroğlu, bu projede de başarılı bir performans sergilemiştir.
Uraz Kaygılaroğlu’nun Televizyon Sunuculuğu
Tam Zamanı (Show TV)
Uraz Kaygılaroğlu, oyunculuğun yanı sıra televizyon sunuculuğunda da kendini kanıtlamıştır. Show TV’de yayınlanan “Tam Zamanı” adlı yarışma programını sunarak televizyon sunuculuğunda da başarısını göstermiştir.
Ayrıca
  • Ege'nin Hamsisi - Sezon 1
  • Yedi Güzel Adam - Sezon 1
  • Erdem Beyazit    -
  • Klavye Delikanlıları - Sezon 1
  • Masum Değiliz - Sezon 1    
  • Aynen Aynen - Sezon 1
  • Aynen Aynen - Sezon 2
  • Kuvvetli Bir Alkış - Sezon 1
  • Aktris - Sezon 1
  • Fatih    3,2
  • Sakla Beni - Sezon 1
  • Erşan Kuneri - Sezon 1
  • Ibrahim Tumtum    2,1
  • Üç Kuruş - Sezon 1
gibi dizi ve filmlerde de rol almıştır.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Ödülleri ve Başarıları

Uraz Kaygılaroğlu, oyunculuk kariyerinde elde ettiği başarılar ve performanslarıyla birçok ödül kazanmış ve aday gösterilmiştir. İşte bazı önemli ödülleri:
Ödüller
1. Pantene Altın Kelebek Ödülleri
Uraz Kaygılaroğlu, “Sefirin Kızı” dizisindeki performansı ile Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanmıştır.
2. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri
“İncir Reçeli 2” filmindeki performansı ile Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kazanmıştır.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi