Bahar Feyzan Adil Işık ile Ne Sorunu Yaşadı? Bahar Feyzan Kimdir, Nerelidir, Nerelerde Çalıştı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bahar Feyzan Adil Işık ile Ne Sorunu Yaşadı? Bahar Feyzan Kimdir, Nerelidir, Nerelerde Çalıştı?
A
a

Bahar Feyzan'ın kim olduğu sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Twitter'da Adil Işık markası ile ilgili yaptığı  açıklamalarla gündem olan Bahar Feyzan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Bahar Feyzan kimdir, kaç yaşında, nereli? Bahar Feyzan nerelerde çalıştı?

Sütiş Eskişehir
Gazeteci Bahar Feyzan, tekstil markası Adil Işık'tan yaptığı alışverişte yaşadığı garip durumu Twitter üzerinden bir video ile paylaştı. Satın aldığı ürünleri kullanmak için giyen Feyzan, alarmların çıkarılmadığını fark etti.  Duruma tepki gösteren ünlü isim, "Eleman kalitesi ve iş gücüne vermediğiniz önem sizin doğal reklamınıza dönüşür" dedi. Peki, Bahar Feyzan kimdir, kaç yaşında, nereli? Bahar Feyzan nerelerde çalıştı? 
İşte o tweet ve video
 

BAHAR FEYZAN KİMDİR?

Gülbahar Feyzan 8 Temmuz 1979'da İstanbul'da doğdu. Liseyi Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi'nde okudu. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. New York'ta ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı. 1998-2001 yıllarında Tilmo Faktoring ve İlke Faktoring şirketlerinde müşteri temsilcisi olarak çalıştı. Muhabirlik ile meslek hayatına başladı ve iş dünyasında önemli röportajlara imza attı. İlk olarak CNBC-e'de medyaya adım attı. Daha sonra Habertürk'e geçti ve orada 2 yıl çalıştı. Daha sonra NTV'ye geri dönerek ekonomi üzerine programlar ve röportajlar yaptı. NTV'nin New York temsilciliğini görevini yaptı. 2006 yılında Star TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayarak bir yıl çalıştıktan sonra bu kanaldan ayrıldı. Daha sonra Kanal 24'te hem Moderatör Akşamüstü hem de Tatlı Sert programını sundu.
2010 yılında TRT Türk'te Küresel Nabız programını sundu. Daha sonra tv8'de hem 50 Dakika hem de Yaz Günlüğü programını sundu. Son olarak 2021 yılında TV100 ve KRT kanallarında ekranlara geldi. YouTube'daki kanalında haber videoları yayımlayarak kariyerini sürdürmektedir.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi