Karaindrou Eskişehir’e geliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Karaindrou  Eskişehir’e geliyor
A
a

Dünyanın en önemli film ve tiyatro müziği bestecilerinden biri...

Sütiş Eskişehir
Dünyanın en önemli film ve tiyatro müziği bestecilerinden biri olan Yunan piyanist ve besteci Eleni Karaindrou, ETO bünyesindeki AB Bilgi Merkezi ve  Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası işbirliği ile Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.

ETO bünyesindeki AB Bilgi Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası muhteşem bir müzik organizasyonu düzenliyor. Dünyanın en önemli film ve tiyatro müziği bestecilerinden biri olan Yunan piyanist Eleni Karaindrou konser vermek için Eskişehir’e geliyor. Yaptığı film müzikleri ile dünyada hem sanat çevreleri hem de hayranları tarafından beğeniyle takip edilen Eleni Karaindrou, Şef Ender Sakpınar yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile aynı sahneyi paylaşacak.
 
 


TÜRK-YUNAN SENFONİSİ AYNI SAHNEDE
“Sonsuzluk ve Bir Gün”, “Ağlayan Çayır” gibi Theo Angelopoulos filmleri için bestelediği müziklerle sanatseverlerin kalbini çalmayı başaran Eleni Karaindrou, Eskişehirli sanatseverler için sahne alacak. Eleni Karaindrou, konser öncesinde 13 Kasım Perşembe günü Anadolu Üniversitesi AKM Oda Tiyatrosu Salonu’nda saat 15:00’te “Kültürlerarası Diyalog Görüntü’nün Şiiri” konulu bir söyleşiye konuşmacı olarak katılacak. Ünlü şair ve çevirmen Prof. Dr. Cevat Çapan da söyleşi de yer alacak. Eleni Karaindrou’nun 14 Kasım Cuma günü, saat 20:00’de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan “ Türk Yunan Senfoni Yolculuğu” isimli konseri için biletler, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası gişelerinden ücretsiz olarak temin edilebilecek.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi