Şahmaran 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı, Ne Zaman Başlıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şahmaran 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı, Ne Zaman Başlıyor?
A
a

Netflix geçen yıl ilk sezonu ile çok konuşulan Şahmaran dizisinin 2. sezon fragmanını paylaştı. Merakla beklenen Şahmaran 2. sezon 8 Ağustos'ta başlıyor!

Sütiş Eskişehir
Aşk ve intikam evrenin döngüsünü sonsuza kadar değiştirecek olan Şahmaran dizisi, 2. sezonuyla heyecan dolu bir şekilde devam ediyor. Netflix'in özgün yapımlarından biri olan dizi, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz gibi ünlü oyuncuların yanı sıra Saadet Işıl Aksoy, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir ve Ebru Özkan gibi sevilen isimleri de kadrosunda barındırıyor.

Bu efsanevi hikaye, binlerce yıl öncesine uzanan bir geçmişe sahip ve kehanetler, sırlar ve mistik güçlerle dolu. Yönetmenliğini Umur Turagay ve Bertan Başaran'ın üstlendiği dizinin ikinci sezonunun 8 Ağustos'ta Netflix'e geleceği belirtiliyor.

Şaşmaran 2. sezon fragmanı:


TIMS & B Productions tarafından yapılan bu yapımda, Şahsu ve Maran karakterleri intikama susamış Lilith'i durdurarak insan ırkı ile Marlar arasında barışı sağlayabilecek mi? Bu merakla beklenen sorunun cevabını bulmak için yeni bölümleri heyecanla bekliyoruz.

Şahmaran dizisinin zengin oyuncu kadrosunda ise Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Saadet Işıl Aksoy, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan gibi isimlerin yanı sıra Hakan Karahan, Ekin Gökgöz, Mahir Günşiray, ve diğer birçok yetenekli oyuncu yer alıyor. İzleyiciler, bu fantastik ve büyülü dünyanın içine girdiklerinde unutulmaz bir maceraya ortak olacaklar.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi