Squid Game İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Squid Game İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!
A
a

Heyecanla beklenen haber geldi! Squid Game, üç yıl aradan sonra ikinci sezonuyla geri dönüyor. Dizinin yayınlanan fragmanı, yeni bir yarışın kapılarını aralıyor ve yine heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Squid Game ikinci sezonu ne zaman başlıyor ve ne zaman final yapacak?

Sütiş Eskişehir
Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game, dünya genelinde milyarlarca izleme saati elde etmiş ve milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. Dizinin hayranları yarışmacıların daha büyük ve zorlu bir mücadeleye girişecekleri yeni sezonu heyecanla bekliyor.

Netflix'in en çok izlenen dizilerinen biri olan Squid Game'in ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Yarışmacılar koşmaya başlar ve Squid Game'in yeşil tulumlu çalışanları tarafından yakalanırlar. Dizide zengin olmak için oyun oynayan 456 kişi konu ediliyor. Yeni sezonda Front Man adındaki gizemli karakter de geri dönüyor. Yaratıcı Hwang Dong-hyuk'un dizinin hayranlarına yazdığı mektup da büyük bir heyecan yarattı. Üç yıl sonra geri dönen Squid Game'in ne gibi sürprizlerle dolu olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz. Sonunda, tekrar oynamak ister misiniz?

''Final sezonuyla ilgili haberleri paylaşmak için bu mektubu yazıyorum ve inanılmaz heyecanlıyım! İkinci sezonun çekimlerine başladığımız an ben de düşünmüştüm, 'Vay be, gerçekten Squid Game dünyasına geri döndüm!' diye. O an gerçeküstüydü. Üç yıl sonra tekrar Squid Game'e geri dönmenin nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorum. Seong Gi-hun, intikamını almak için geri dönüyor ve tekrar oyuna katılıyor. Acaba intikamını alabilecek mi? Front Man bu sefer kolay bir rakip gibi görünmüyor. İki dünya arasındaki sert çatışma, gelecek yıl yayınlanacak olan üçüncü sezon ve dizi finalinde devam edecek. Sizlere heyecan verici bir yolculuk sunmak için elinden gelenin en iyisini yapacaklar. Umarım geleceğe dair heyecanlısınızdır. Her zaman teşekkür ederim ve yakında görüşmek üzere.''

Popüler dizi, 26 Aralık 2024'te ikinci sezonuyla platforma dönüyor. İşte 2. sezon Squid Game fragmanı...

.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi