KÖFN grubu neden dağıldı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç KÖFN grubu neden dağıldı?
A
a

Türkiye'nin son yıllarda en sevilen müzik gruplarından biri olan KÖFN'in dağılma haberi hayranlarını üzdü. Peki KÖFN grubu neden dağıldı? İşte dağılmanın arka planındaki ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir

Grubun kurucuları Salman Tin ve Bilge Kağan Etil, 2018 yılında KÖFN'i kurmuşlar ve kısa sürede önemli bir hayran kitlesine ulaşmışlardı. Ancak, geçtiğimiz dönemde grup üyeleri kendi kariyerlerine ayrı ayrı yoğunlaşma kararı almıştı. Bunun en önemli nedenlerinden birinin Bilge Kağan Etil'in bir süre yurt dışında yaşama planı olduğu belirtiliyor.

Bi' Tek Ben Anlarım" şarkısı ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan KÖFN üyelerinin Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bırakmaları da dağılma haberlerine neden olmuştu. KÖFN'in dağılma kararının altında, üyelerin farklı kariyer hedefleri ve yaşam planlarındaki değişiklikler yatıyor. Ancak, grup üyelerinin birlikte konser vermeye devam edecekleri bilgisi, hayranların umutlarını canlandırıyor.

KÖFN GRUBUNDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Habercilerin sorduğu ‘’Grup dağıldı mı?’’ sorusuna Bilge Kağan Etil’den ‘’Her şey olacağına varır diyelim.’’ Cevabı gelirken, Salman Tin’den henüz bir açıklama gelmedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi