Inside Out 2 Filminin Konusu Nedir, Kimler Seslendiriyor, Disney Plus'a Gelecek Mi ve Film Hakkında İlginç Bilgiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Inside Out 2 Filminin Konusu Nedir, Kimler Seslendiriyor, Disney Plus'a Gelecek Mi ve Film Hakkında İlginç Bilgiler
A
a

2015 yılında Pixar Animation Studios ve Walt Disney Pictures işbirliği ile çıkış yapan ve büyük bir beğeni toplayan "Inside Out" (Ters Yüz) filminin devamı olan "Inside Out 2" izleyicilerini duygusal bir maceraya davet ediyor. Bu yazıda, "Inside Out 2" filminin konusu, seslendirme kadrosu ve film hakkında merak edilen diğer detayları ele alacağız.

Sütiş Eskişehir

14 Haziran'da vizyona giren Ters Yüz 2, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Filmin, gişedeki başarısı nedeniyle bir süre daha vizyonda kalması bekleniyor.

Inside Out (Ters Yüz ) Filmin Konusu

İlk Filmden Kısa Bir Özet

Orijinal adı "Inside Out" olan Ters Yüz filmi, izleyicileri Riley adlı küçük bir kızın zihninde geçen bir maceraya götürmüştü. Riley'nin zihninde, Joy (Neşe) Sadness (Üzüntü) Anger (Öfke) Fear (Korku) ve Disgust (Tiksinti) adlı beş ana duygunun bir araya gelerek onun davranışlarını ve duygusal tepkilerini yönlendirdiği bir dünyaya tanık olmuştuk. Küçük bir kasabadan büyük bir şehre taşınan Riley'nin, taşınmanın getirdiği zorluklar ve yeni yaşamına uyum sağlama sürecinde yaşadığı duygusal iniş çıkışlar ele alınmıştı.

Inside Out (Ters Yüz 2)'nin Konusu

"Inside Out 2" orijinal filmdeki gibi Riley'nin zihninde geçen bir hikayeye odaklanıyor. Ancak bu sefer, Riley'nin gençlik yıllarındaki duygusal karmaşıklıklar ve büyüme sancıları üzerine yoğunlaşıyor. Gençliğe adım atan Riley'nin, ergenlik dönemiyle birlikte yeni duyguları keşfettiği, sosyal ilişkilerini yeniden şekillendirdiği ve kendi kimliğini aradığı bir süreç anlatılıyor. Riley'nin gençlik yıllarındaki duygusal dönüşümler ve iç dünyası yeni serüvenin ana teması olacak. İlk filmde tanıdığımız duygulara birkaç yeni karakter de eklenerek, Riley'nin duygu dünyası daha da zenginleşecek. Riley, gençlik döneminde yaşadığı duygusal dalgalanmalar, arkadaşlık ilişkileri ve aileyle iletişim konularında yeni deneyimlerle karşılaşacak. Bu süreçte, Neşe, Üzüntü Öfke, Korku ve Tiksinti'nin yanı sıra yeni duygular da hikayeye dahil olarak Riley'nin iç dünyasında dengeyi sağlamaya çalışacak.

Inside Out 2 (Ters Yüz 2): Seslendirenler Kim?

İlk Filmin Seslendirme Kadrosu

Orijinal "Inside Out" filminde, karakterleri seslendiren ünlü isimler büyük beğeni toplamıştı. Amy Poehler (Joy/Neşe) Phyllis Smith (Sadness/Üzüntü) Lewis Black (Anger/Öfke) Bill Hader (Fear/Korku) ve Mindy Kaling (Disgust/Tiksinti) gibi yıldızların güçlü performansları filmin başarısına katkıda bulunmuştu.

Inside Out (Ters Yüz)2'nin Seslendirme Kadrosu

"Inside Out 2" filminde de orijinal kadronun büyük bir kısmı geri dönüyor. İşte "Inside Out 2" için seslendirme kadrosunda yer alan isimler;
Başarılı komedyen ve oyuncu Amy Poehler, yine Neşe karakterini seslendirerek Riley'nin gençlik yıllarındaki pozitif enerjisini ve iyimserliğini yansıtacak. Phyllis Smith, Üzüntü karakteri ile Riley'nin gençlik döneminde yaşadığı melankolik anları ve duygusal derinliği yansıtacak. Lewis Black, yine öfke dolu karakteriyle Riley'nin ergenlik dönemindeki isyanlarını ve patlamalarını seslendirecek.Bill Hader, Korku karakteriyle Riley'nin yeni deneyimlerle karşılaştığında yaşadığı tereddüt ve endişeleri anlatacak.Mindy Kaling, Tiksinti karakteriyle genç Riley'nin sosyal uyumsuzluklarını ve eleştirilerini komik bir şekilde seslendirecek.

Ters Yüz  2 'de Yeni Karakterler ve Seslendirenler

"Inside Out 2" filmi, yeni karakterlerle duygusal çeşitlilik ve derinlik kazandırarak izleyicilere daha geniş bir perspektif sunacak. Bu yeni karakterlerin seslendirme kadrosu da özenle seçilmiş durumda:

Kaitlyn Dias – Riley: İlk filmde olduğu gibi Riley karakterine hayat verecek.

Jordan Peele – Empati: Mizah dünyasının tanınmış ismi Jordan Peele, genç Riley'nin empati yeteneğini seslendirecek ve başkalarının duygularını anlamasında nasıl bir rol oynadığını yansıtacak.

Tiffany Haddish – Merak: Tiffany Haddish, Riley'nin gençlik döneminde yaşadığı merak ve keşfetme arzusu ile ilgili yeni bir karakteri seslendirecek.

John Mulaney – Stres: John Mulaney, Riley'nin ergenlik döneminde yaşadığı stres ve baskı durumlarını seslendirecek.

Ters Yüz 2 Fimini Türkçe Seslendirenler

Disney ve Pixar ortak yapımı "Ters Yüz" serisinin ikinci filminin Türkçe seslendirmesinde oyuncular Gupse Özay ve Aslı İnandık, mikrofon başına geçti. Seslendirme yönetmenliğini Oğuz Özoğul’un yaptığı filmde Özay, 9 yılın ardından 'Üzüntü'yü, İnandık ise 'Kaygı'yı seslendirdi.

Duru Atlıhan tarafından seslendirilecek olan serinin ana karakteri 'Riley'nin ergenlik yıllarına odaklanacak ikinci filmde, Yaren Özaydın, ‘Gıpta’ duygusunu seslendirirken; ‘Neşe’yi Aysun Topar, ‘Bıkkınlık’ı İrem Alnıaçık, ‘Utanç’ı Oğuz Özoğul, ‘Korku’yu Murat Şen, ‘Tiksinti’yi Suzan Acun, ‘Öfke’yi ise Ercan Demirel seslendirdi.

Ters Yüz 2 Filmi Disney Plus'a Gelecek Mi?

Ters Yüz 2'nin vizyonda kalma süresinin uzatılması, yaz tatilinde sinemaya gitmeyi planlayan aileler için de büyük bir fırsat. Filmin, animasyon dünyasında nasıl bir etki yapacağı ve gelecekte 3. devam filmi olup olmayacağı merak konusu. Ters Yüz 2, duygusal derinliği ve mizahi unsurlarıyla sinemaseverlere sinemada keyifli anlar sunmaya devam ediyor. Filmin vizyondan kalkmasının ardından ise, kendi yapımcı firmasına ait Disney Plus platformunda yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz belirsiz.

Inside Out 2: Film Hakkında Detaylı Bilgiler

"Inside Out 2" filminin yönetmenliğini Pete Docter üstleniyor. Orijinal filmin de yönetmeni olan Pete Docter, bu sefer yardımcı yönetmen olarak Ronnie del Carmen ile birlikte çalıştı. Filmin senaryosu, Meg LeFauve tarafından kaleme alınacak. LeFauve, ilk filmdeki başarılı senaryo çalışmasının ardından devam filminde de izleyicilere duygu dolu ve düşündürücü bir hikaye sunacak. Yapımcı koltuğunda Jonas Rivera ve Mark Nielsen yer alıyor. Pixar Animation Studios'un tecrübeli yapımcıları kaliteli bir yapım süreci ile filmi hayata geçirecek.

Ters Yüz 2 Filminin Önemi 

"Inside Out 2" izleyicilere duygusal zenginlik ve psikolojik derinlik sunan bir hikaye vadediyor. Pixar'ın yüksek animasyon kalitesi ve duygusal derinliği ile bu film, hem çocuklar hem de yetişkinler için önemli mesajlar taşıyan bir yapım. İlk film gibi, "Inside Out 2" de izleyicilere duygusal farkındalık kazandıracak ve duyguların önemini anlayabilmelerine yardımcı olacak. Riley'nin gençlik dönemi ve bu süreçte yaşadığı zorluklar, izleyicilere empati kurma ve kendi yaşamlarında karşılaştıkları duygusal durumları anlama fırsatı sunacak. Film, aile içindeki ilişkileri ve ergenlik döneminde yaşanan duygusal değişimleri odak noktasına alarak, izleyicilere bu süreci daha iyi anlama şansı verecek.

"Inside Out 2" filmi, Riley'nin gençlik yıllarındaki duygusal maceralarını ve içsel keşiflerini izleyicilere sunarak, önemli mesajlar ve dersler içeren bir yapım olacak. Orijinal filmin izleyicileri ve yeni izleyiciler, bu duygusal yolculukta kendilerini bulacak ve Riley'nin büyüme sürecine tanıklık edecekler. Film hakkında daha fazla bilgi ve gelişmeleri takip etmek için Pixar'ın resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz. İçsel keşiflere ve duygusal farkındalığa davet eden "Inside Out 2" filmi, izleyicilere unutulmaz bir sinematik deneyim sunacak.

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi