2 Eylülspor’a destek şart!

Bölgesel Amatör Lig’de gruplar belli oldu. Eskişehirspor ve 2 Eylülspor, 6. Grup’ta yer alıyor. Mersin, Antalya gibi uzak deplasmanlar bizi bekliyor.

24 Ağustos 2024 11:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de gruplar belli oldu. Eskişehirspor ve 2 Eylülspor, 6. Grup’ta yer alıyor. Mersin, Antalya gibi uzak deplasmanlar bizi bekliyor. Konya, Isparta ve Aksaray’ın da yer aldığı grupta Eskişehirspor ve 2 Eylülspor, Mersin’e 4, Antalya’ya ise 3 kez gidecek. Uzak deplasmanlarda maliyet çok fazla artacak. Büyükşehir Belediyesi Eskişehirspor’un deplasman masraflarını karşılayacak ancak 2 Eylülspor beni düşündürüyor. 
2 Eylülspor, Eskişehirli antrenör Oktay Arıkan ile Bölgesel Amatör Lig’de yarışacak. Eskişehirspor’un şampiyon olması için 2 Eylülspor’un güçlü olması ve ligde rekabeti attırması Es Es’in şampiyonluğunda kilit rol oynar… Geçen sezon Ankara ekiplerinin Polatlı Belediyespor’u nasıl şampiyon yaptıklarını unutmayalım! 2 Eylülspor’u zorlu deplasman masrafları bekliyor. Eskişehir’in adını deplasmanlarda temsil edecek olan 2 Eylül’e sadece belediyelerin desteği yetmeyebilir. Odalar ve STK’lar biraz olsun destek olmalı… 
Şunu da hatırlatmakta fayda var… Geçtiğimiz sezon Yunusemrespor ve Demirspor’a ne yazık ki sahip çıkamadık. İki kulübümüzde sürekli krizlerle boğuştu elverişsiz kadrolarla mücadele etti. Eskişehirspor’un rakiplerinden puan alamadı bu iki takımımız… 2 Eylülspor kadro planlanmasını gerçekleştirdi ve 17 isme imza attırdı. Eskişehirspor’da şu an U-19 Takımı’nda forma giyen oyuncular A takımla antrenmanlara çıkıyor ve göze girmeye çalışıyor. Eğer bu oyuncular A takımda tutulmayacaksa 2 Eylülspor’a takviye etmeliyiz. 

Kısa bir ara…

Eskişehirspor’da sezon açılışını yaptık, transfer sezonunda ise artık vites düştü. Eskişehirspor’da bir yedek kaleci bir de orta saha oyuncusu alınacak. Ligler başlamadan önce benim için kısa bir tatil arası… Tatilin ardından yazılarım ve haberlerimle birlikte yeniden sizlerle olacağım. 

Kalın sağlıcakla…
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi