Burdur'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (5 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Burdur'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (5 Ekim 2024)
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Burdur'da önümüzdeki 5 gün boyunca sıcak ve güneşli bir hava hakim olacak. Bugün 31°C'ye kadar yükselmesi beklenen sıcaklıklar, hafta boyunca az bulutlu ve açık hava koşullarıyla devam edecek. İşte Burdur için detaylı hava durumu tahminleri…

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Burdur'da önümüzdeki 5 gün boyunca sıcak ve güneşli bir hava hakim olacak. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek ve hafta boyunca çok fazla değişkenlik göstermeyecek. İşte Burdur için 5 günlük hava durumu tahmini:

5 Ekim 2024 Cumartesi: Açık, Güneşli, 31°C

Bugün Burdur’da açık ve güneşli bir hava bekleniyor. Sıcaklık 31°C civarına yükselecek. Sabah saatlerinde serin başlayacak olan hava, öğleden sonra oldukça sıcak olacak. Öğle saatlerinde dışarıda vakit geçirecek olanlar için güneş koruyucu krem kullanmak ve bol su içmek önemli olacaktır.

6 Ekim 2024 Pazar: Az Bulutlu, 31°C

Pazar günü Burdur’da az bulutlu bir hava hakim olacak ve sıcaklık yine 31°C civarında olacak. Havanın güneşli olması bekleniyor, ancak gün boyunca az miktarda bulutlanma yaşanabilir. Dışarıda vakit geçirecekler için yine sıcak bir gün olacak. Şehirdeki parklarda yürüyüş yapabilir ya da açık alanlarda zaman geçirebilirsiniz.

7 Ekim 2024 Pazartesi: Az Bulutlu, 29°C

Pazartesi günü Burdur’da az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık biraz daha düşerek 29°C’ye gerileyecek. Havanın genel olarak güneşli olacağı, ancak yer yer bulutlanmanın görüleceği bir gün olacak. Öğle saatlerinde sıcaklık biraz daha düşecek, bu nedenle dışarıda vakit geçirecek olanlar rahatça gezebilirler.

8 Ekim 2024 Salı: Az Bulutlu, 29°C

Salı günü de Burdur'da benzer hava koşulları devam edecek. Sıcaklık 29°C civarında kalacak ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Bu gün de açık hava aktiviteleri için oldukça uygun bir gün olacak. Bulutlar yer yer gökyüzünü kaplayacak olsa da, güneşin etkisi hala hissedilecek.

9 Ekim 2024 Çarşamba: Az Bulutlu, 30°C

Çarşamba günü Burdur’da az bulutlu bir hava olacak. Hava sıcaklığı 30°C’ye çıkacak ve güneşli bir gün olacak. Özellikle öğleden sonra sıcaklık zirveye ulaşacak, bu yüzden yazdan kalan son sıcak günlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi