Bolu 5 Ekim 2024 Vefat İlanları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolu 5 Ekim 2024 Vefat İlanları
A
a

Bolu’da bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın cenaze bilgileri açıklandı. İşte 5 Ekim 2024 tarihinde vefat edenler ve cenaze detayları

Sütiş Eskişehir

Bugün Bolu'da hayatını kaybedenler ve cenaze bilgileri:

  1. Lütfiyye Turan
    Kuzörendağlı Köyü halkından, merhum Osman Turan’ın eşi, Mehmet Turan, Ülviye Yamak’ın anneleri, Adil, Şerife, Ali, Bilal, Esma ve Tuğba Turan’ın babaanneleri. Cenazesi bugün öğle namazı ve cenaze namazından sonra Kuzörendağlı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

  2. Mehmet Yılmaz
    Göynük İlçesi Akçaalan Köyü halkından, Meryem Yılmaz’ın eşi, merhum Ahmet, Feridun, Fatma ve Bolu Belediyesi İtfaiye personeli İbrahim Yılmaz’ın babaları. Cenazesi bugün öğle namazı ve cenaze namazından sonra Göynük Akçaalan Köyü mezarlığına defnedilecektir.

  3. İsmail Cıbır
    Gerede İlçesi Avşar Köyü halkından. Cenazesi bugün öğle namazı ve cenaze namazından sonra Gerede Avşar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

  4. Ramazan Köse
    Mengen İlçesi Başyellice Köyü halkından. Cenazesi bugün öğle namazı ve cenaze namazından sonra Mengen Başyellice Köyü mezarlığına defnedilecektir.

  5. Rabia Ergün
    Kıbrısçık İlçesi Alan Borucak Köyü halkından, Şeref Ergün’ün eşi, Kemal ve Abdullah Ergün’ün anneleri, Bolu Belediyesi’nden emekli. Cenazesi bugün Dodurga Şahinoğlu Camii’nde kılınacak öğle namazı ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi