Hayvanlara özel konser

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hayvanlara özel konser
A
a

Bir grup gönüllü sokak hayvanları yararına konser verecek. 3 Mart’ta yapılacak...

Sütiş Eskişehir
Bir grup gönüllü sokak hayvanları yararına konser verecek. 3 Mart’ta yapılacak etkinliğe katılmak ve destek vermek isteyenler için konser girişinde mama satışı yapılacak.

Sokak hayvanları için düzenlediği çeşitli organizasyonlarla ismini duyuran Özge Kıvrık, müzisyen arkadaşlarının ücretsiz sahne alacağı bir konser düzenliyor. Aktif Felsefe Müzik Atölyesi ve Mr. Bird grubu üyelerinin sahne alacağı anlamlı çalışma yarın saat 19:00’da Başarılı Sokak’ta bulunan Jesse James Kafe’de gerçekleşecek.  Çalışma ile ilgili olarak açıklama yapan hayvansever olan Özge Kıvrık, 2009 yılından bu yana sokak hayvanları için organizasyonlar yaptığını belirtirken ilk kez bir konser düzenlendiğini ifade etti. Toplanan mamaların sokak hayvanlarının beslenmesi için önemli olduğuna vurgu yapan Kıvrık şunları söyledi: “Daha önce iki kez parti düzenlemiştik. Bu kez sağolsun arkadaşlarımızın da desteği ile daha büyük bir organizasyona imza atmak istedik. Daha öncekilerde 200-250 kilogram mama toplanmıştı. Bu kez bunun üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Katılımları ile destek olmak isteyenler kendileri mama alıp gelebilecekleri gibi kapıda satışlarımızdan alarak da destek olabilecekler”.

YARDIM KONSERİ
Organizasyona ücretsiz olarak mekan desteği sağlayan işletmeci Kaan Kılıçaslan da, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sosyal sorumluluk projelerine kapılarının açık olduğunu söyledi.  Yardım konserine sahne alarak destek olacak olan Aktif Felsefe Müzik Atölyesi üyeleri de yaptıkları değerlendirmede, sokak hayvanları yararına ücretsiz olarak sahneye çıkacaklarını belirttiler. Çalışmalarının herkese örnek olmasını dileyen grup üyeleri, hayvan severleri kendilerine destek olmaya davet etti.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi