Eskişehir'de 2 bini aşkın çocukla örnek çalışma!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 2 bini aşkın çocukla örnek çalışma!
A
a

Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimleri Odası (EBVHO) ve Eskişehir Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle 11 ilçede 2 bin 250 öğrenciyle bir araya gelerek hayvan sevgisi temalı etkinlikler gerçekleştirdi.

Sütiş Eskişehir
Tüm dünyada kutlanan 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimleri Odası ve Eskişehir Tarım İl Müdürlüğü iş birliğiyle Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma gerçekleştirildi.



11 ilçede 2 bin 250 öğrenciyle bir araya gelen veteriner hekimler, miniklere hayvan sevgisi aşılamak amacıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenledi.Çocukları hayvanlarla buluşturan veteriner hekimler, bir yandan hayvanların yaşamları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler verirken diğer yandan kendi mesleklerini anlattı. Etkinlikle ilgili konuşan EBVHO Başkanı Erdinç Yuva, “Bizi gururlandıran bir başarıya imza attık bugün. 11 ilçemizde aynı anda 2 bin 250 öğrenciye eğitim yapmanın gururu içerisindeyiz. Bu eğitimimizde özellikle çocuklarımıza hayvan sevgisi üzerine sunumlar yaptık. Evlatlarımızın kışın hayvanlarla ilgili neler yapmaları gerektiği, kıymetli canlara nasıl yaklaşılması gerektiği gibi çok sevgi dolu bir sunum yapıldı. Bunu yapan 11 ilçemizdeki çok kıymetli meslektaşlarımız veteriner hekimler günün kahramanlarıydı bana göre. O yüzden meslektaşlarımı kutluyorum” diyerekbu özel günde gerçekleştirilen farkındalık çalışmalarının ilerleyen günlerde de devam edeceğini söyledi.




 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi