Eskişehirsporluları heyecanlandıran açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporluları heyecanlandıran açıklama!
A
a

Eskişehirspor'un yeni transferi Kerim Deler, takımına olan inancını dile getirdi. Deler, "Eskişehirspor daha iyi ligleri hak ediyor. Sezon sonunda Eskişehir halkını mutlu edeceğiz" dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un yeni transferi Kerim Deler ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Her futbolcunun Eskişehirspor’da oynamak istediğini söyleyen Kerim, “Birçok futbolcunun da hayalidir, Eskişehirspor forması giymek. Es Es daha iyi ligleri hak ediyor. Sezon sonunda Eskişehir halkınız mutlu edeceğiz” dedi. 

Tempo oldukça yoğun

Es Es’in yeni transfer Kerim Deler ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Kerim, “Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Zaten hocamızın çalışkan futbolcularla çalıştığını biliyorduk. Bizi de bu yüzden tercih etti. Hocamızın antrenmanlarına, kurallarına itaat ettiğimiz sürece sezonu çok iyi tamamlayacağımızı biliyorum. Şu an antrenmanlarda tempomuz çok yüksek. Bu biraz zorlayıcı ama bunun ekmeğini sezon içinde yiyeceğiz. İnşallah böyle devam edeceğiz. Sakatlık, kaza, bela vermeden sezon açmak istiyoruz” dedi.

Çok daha iyi yerlerde olmalı

Kerim Deler, “Eskişehirspor’a gelen futbolcuların hepsi şampiyonluk hedefine oynayabilecek futbolcular. Şampiyonluk yolunda her zaman iddialı olmak lazım. Eskişehirspor’un ligi olmaz. Bugün Bölgesel Amatör Lig’de olabilir ama bu camia çok daha iyi yerleri hak ediyor. Biz de bunun için buradayız. Gelen futbolcular her zaman hedefe oymamış futbolcular. Umarım sonunda Eskişehir halkını mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Birçok futbolcunun hayalidir

Eskişehirspor’un taraftarı hakkında sorulan soruya ise Kerem Deler şu ifadelere yer verdi;  “Taraftarla, atmosferle ilgili yorum yapmaya gerek yok. Çocukluğumuzun hayalidir Eskişehirspor. Birçok futbolcunun da hayalidir. Onların önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi