Sınavsız ikinci üniversite başvuruları için son günler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sınavsız ikinci üniversite başvuruları için son günler!
A
a

Anadolu Üniversitesi, hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için sınavsız İkinci Üniversite kayıtlarını sürdürüyor. Eğitimine yeni bir yön vermek isteyen bireyler, bu fırsatla ön lisans ve lisans programlarına sınavsız olarak başvuru yapabilecek

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi, sınavsız İkinci Üniversite kayıtlarını sürdürüyor. Eğitimine yeni bir yön vermek isteyenler için sunulan bu fırsatla, ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvuru yaparak kayıt olabilirsiniz. Lisans eğitimi almış veya mezun olmuş bireyler hem lisans hem de ön lisans programlarına, ön lisans eğitimi almış veya mezun olmuş bireyler ise yalnızca ön lisans programlarına başvurabilirler.

2024-2025 Öğretim yılı için başlayan kayıtlar, 16 Temmuz Salı günü itibarıyla açıldı ve 18 Ekim Cuma günü sona erecek. Bu süreçte öğrencilere 39 ön lisans ve 21 lisans programında eğitim görme fırsatı sunuluyor. Ayrıca, 30.000'den fazla ders materyali ücretsiz olarak erişime açılmış durumda. Anadolu Üniversitesi, 81 ilde 110 sınav merkezi ve öğrencilere destek sağlayan bürolarıyla geniş bir hizmet ağı sunuyor.

Kayıt işlemleri online olarak aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirilebiliyor. İkinci Üniversite hakkında daha fazla bilgiye, 7/24 hizmet veren çağrı sistemi ve ikinciuniversite.anadolu.edu.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi