Anadolu Üniversitesi'nin yeni transferinden moral veren sözler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi'nin yeni transferinden moral veren sözler
A
a

Anadolu Üniversitesi'nin deneyimli oyuncusu Mesut Saray, açıklamalarda bulundu ve takımın hedefleri hakkında bilgi verdi. Elazığspor'dan transfer olan Saray, Anadolu Üniversitesi’ne güç katmak için geldiklerini belirterek, “Bu sezon hak ettiğimiz yerde bitireceğiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi’nin deneyimli oyuncusu Mesut Saray, önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Üniversitesi’ne güç katmak için burada olduklarını belirten Saray, “Bu sezon hak ettiğimiz yerde bitireceğiz” dedi.

Hak ettiği gibi bitiremedi

Anadolu Üniversitesi’nin bu sezon kadrosuna kattığı Mesut Saray açıklamalarda bulundu. Mesut Saray, “Eskişehir’de bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Buraya Elazığspor’dan geldim çok şükür orada iyi bir sezon geçirdik. Burada da hedeflerin olduğunu biliyorum. Başkanımız bizi çok güzel transfer etti biz de buraya geldik. Buradaki gücü ve potansiyeli biliyorduk biz de buraya güç katmaya geldik. Geçen sezon bu takım hak ettiği şekilde bitiremedi sezonu fakat bu sezon inşallah güzel bitireceğiz. Biz takım olarak güzel bir sezon geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu’dan çekiniyorduk

Anadolu Üniversitesi’nin geçen sezon nasıl bir rakip olduğu sorusunu da yanıtlayan Saray, “Anadolu bizim için zor bir rakipti. İç sahada ve dış sahada farklı oynuyorlar. Biz 2 maçta da geri düşmüştük ama maçı çevirdik. Anadolu skoru aldıktan sonra kapanan bir takımdı geçen sene. Bizi ligde gerçekten zorlayan rakiplerden biriydi açıkçası biz Anadolu’dan çekiniyorduk. Karşıyaka’yı eledi bu takım geçen sene biz de heyecanla takip ettik o anları. Aslında rakip olarak biz Anadolu’yu bekliyorduk ama maalesef Efeler’e elendi. Burada yarım kalmış bir hikâye var biz de onu tamamlamak istiyoruz” dedi.

Hedefler için geldim

Anadolu Üniversitesi’ne transfer olma sürecini de değerlendiren deneyimli oyuncu Mesut Saray, “Transfer sezonu açıldığı zaman bu liglerden beni arayan 6-7 tane takım vardı. Bu takımlardan bazıları benimle ciddi bir şekilde ilgilendi.Açıkçası beni Elazığ ekibi de istiyordu ben de Elazığ’da yaşadığım için kalırım takımda kalırım diye düşünüyordum. Fakat Galip Başkanımız gerçekten bizi çok istedi ve iyi bir transfer süreci geçirdik kendisiyle. Başkanımızın hedefleri ve projeleri beni buraya çekti diyebilirim. Başkanımıza da buradan teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Herkes çok karakterli

Son olarak takımdaki atmosfere de değinen Mesut Saray, “Takımımızda atmosfer oldukça iyi herkes halinden memnun burada olumlu bir atmosfer var. Herkes birbiriyle kaynaşma içerisinde kimse yalnız vakit geçirmiyor. Tanımadığımız arkadaşlarımızla sanki geçen sene birlikte oynamış gibiyiz. O yüzden onlara da teşekkür ediyorum. Kalan oyuncular da gelen oyuncular da hem karakter hem de futbol açısından çok kaliteli oyuncular. Bu arkadaşlık seviyesi bizi başarıya götürecek olan yoldur. İnşallah güzel gözüken bu yolu güzel bir şekilde bitireceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Hazırlıklar devam ediyor

TFF 3. Lig’de ilimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz pazar günü sezonun ilk karşılaşmasına çıkmıştı. Pazar gününden sonra izin kullanmayan takım, Kahramanmaraş karşılaşmasının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.



Baklava ikramı yapıldı

Anadolu Üniversitesi’nde Kahramanmaraş hazırlıkları Anadolu Üniversitesi içerisinde yer alan Anadolu Üniversitesi Sahası’nda devam ediyor. İlk haftada alınan 3 puanı tekrar almak isteyen Teknik Direktör Caner Karuk ve oyuncular, sıkı bir antrenman programı geçirerek günde çift idman yapıyor. Öte yandan takımın antrenmanının sona ermesinin ardından oyunculara bakla ikramı yapıldı. İkram sonrası yapılan sohbetler ile birlikte antrenman sona erdi.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi