Anadolu Üniversitesi'nin kaybı ve Teknik Direktör Karuk'tan açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi'nin kaybı ve Teknik Direktör Karuk'tan açıklama
A
a

Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi'nin Kahramanmaraşspor ile karşılaşmasından sonra Teknik Direktör Caner Karuk önemli açıklamalarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi’nde 1-0 kaybedilen Kahramanmaraşspor maçı sonrası Teknik Direktör Caner Karuk açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren Karuk, “Mazeret uydurmaya gerek yok yakaladıklarımızı atamadık” dedi.

Kalemize gelemediler

TFF 3. Lig’de ilimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz pazar günü ligin 2. haftasında ilk deplasman maçına çıkmıştı. Kahramanmaraşspor’a 1-0 kaybederek haftayı puansız kapatan Mavi Beyazlı takımda Teknik Direktör Caner Karuk, karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Topa sahip olma konusunda sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Karuk, “Maça genel olarak hâkim olan taraf bizdik. İlk devre zaten tek kale oynadık neredeyse kalemize gelemediler. İkinci yarıda da tek pozisyonları var o da gol oldu. Bu golü kendileri de beklemiyordu onlara da sürpriz oldu” ifadelerini kullandı.

Penaltımız verilmedi

Yakaladığımız pozisyonları golle süsleyemedik diyerek sözlerine devam eden Karuk, “Rakip hücum yapmak için sahaya çıkamamış. 11 kişi defans yaptılar ama biz de çok gol pozisyonu yakaladık fakat değerlendiremedik. Hakem yönetimini de beğenmedik maalesef. 1 penaltımız verilmedi. Öte yandan zemin de iyi değildi fakat mazeret üretmeye gerek yok kazanabileceğimiz bir maçtı. Niyazi’yi bu maçta kullanamadık boğazından rahatsızlanmış fakat antrenmanlara çıkacak. Tuncay ise en az 4 hafta bizimle olamayacak. Takıma 1 gün izin verdik. Salı günü (bugün) tekrar antrenmanlarımıza başlayacağız” dedi.
 
Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi