Eskişehirspor'dan rakip takımlara net mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan rakip takımlara net mesaj!
A
a

Eskişehirspor teknik direktörü, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Ortakcı, takımının her maçı kazanmak için sahaya çıkacağını belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Grubu değerlendiren Ortakcı, “Rakip, grup fark etmiyor. Aslanlar gibi çıkıp mücadele edeceğiz. Hepsi alt edeceğimiz rakipler” ifadelerine yer verdi. 

Herkes her şeyin farkında

ES TV’ye konuşan Ortakcı öncelikle çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ortakcı, “Çalışmalarımız iyi gidiyor. İlk haftada 10 antrenman yaptık. Pazar günü izin verdik. Yeni haftada da yine aynı yoğunluk olacak. Dozumuz her geçen gün artıyor. Artık topla çalışmalarda başladı. Her geçen gün takımın nasıl bir karakter yapabileceğini nasıl işler başarabileceği konusunda fikir oluşacak. Oyuncularımız da buraya adapte etmeye çalışıyoruz. Büyük bir camiaya geldik herkes bunun farkında” dedi. 

Rekabet ortamı eksik

Transfer hakkında ki son durumu açıklayan Ortakcı, “Takımdaki eksikleri biliyoruz. Kalecinin alınması lazımdı. Miraç ile anlaştık ancak daha sonra pürüzler çıktı ve transferden vazgeçtik. Buraya gelecek kaleci Eskişehirspor formasını rahatla giyebilecek birisi olacak. Tabi ki bölgelerimizde eksik olabilir. Ama gençlerimizi A takıma yükselttik. 2-3 futbolcuyu takıma katabilirsek çok iyi olur. Eğer istenilen verimliliği alamazsak tabi ki transfere yöneliriz. Kadroda rekabet açısından eksiklik var. 

Herkesi yenmek zorundayız

Grup hakkında görüşünü açıklayan Ortakcı, “Her grup aynı. Her grupta 2-3 tane takımın şampiyonluk iddiası var. Ben geçen de söyledim yine söylüyorum, rakip önemli değil. Benim karşıma kim çıkarsa çıksın onu yenmek zorundayım. İsimler önemli değil, rakibin ismine bakan birisi değilim. Aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Hepsini alt edeceğimiz rakipler. Kilometre olarak kulüp maliyetimiz yükselecek. Bu açıdan belki handikap olabilir. Sakarya, Düzce, Afyon gibi takımlardan bir grup olabilirdi. Ekonomik açıdan herkes rahatlayabilirdi” dedi. 

Çift antrenman yaparak geçirdiler

Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına 1 buçuk ay kala Eskişehirspor’da çalışmalar devam ediyor. Kırmızı Şimşekler sabah ve akşam saatlerinde antrenman yaparak günü tamamladı. Sabah saatinde yapılan antrenmanda yeni transferler koşu çalışması yaparak antrenmanı tamamlarken, altyapıdan A takıma yükselen ve teknik ekibin gözüne girmeye çalışan U-19 takım futbolcuları ise top çalışması gerçekleştirdi. (Ahmet Deniz Canoruç)

Soğuk suda rahatladılar

Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken futbolcular antrenmanların ardından büyük bir yorgunluk yaşıyor. Teknik Direktör Ergun Ortakcı sabah ve akşam olmak üzere takıma sürekli çift antrenman yaptırıyor. Dün sabah yapılan kondisyon çalışmasının ardından futbolcular soluğu soğuk havuzda aldılar. Yeniden yapılan buz banyosu havuzuna giren futbolcular burada keyifli anlar yaşadı. (Ahmet Deniz Canoruç)
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi