Eskişehirspor'a yeni takviye: Sertaç Kayatekin kimdir, hangi takımdan geldi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a yeni takviye: Sertaç Kayatekin kimdir, hangi takımdan geldi?
A
a

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor’da transfer devam ediyor. Şimşekler son olarak sol bek oyuncusu Sertaç Kayatekin’i kadrosuna kattı. Peki Sertaç Kayatekin kimdir? Hangi takımdan Eskişehirspor'a transfer oldu? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor’da transfer devam ediyor. Şimşekler son olarak sol bek oyuncusu Sertaç Kayatekin’i kadrosuna kattı. 

Çok yönlü oyuncu

2024-2025 sezonunda 3. Lig’e çıkmayı isteyen Eskişehirspor’da transferler harekatı sürüyor. Kırmızı Şimşekler son olarak deneyimli isim Sertaç Kayatekin ile sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki futbolcu sol bek olarak görev yapıyor. Sertaç sadece sol bekte görev yapmıyor. Sol kanatta ve sağ kanatta da forma giyebilen 28 yaşındaki futbolcu bu yönüyle teknik heyetin elini bir hayli kolaylaştıracak. 

Çorlu’da oynuyordu

Eskişehirspor Kulübü deneyimli futbolcuyla prensipte anlaşma sağladıktan sonra Eskişehir’e çağırdı. Sertaç kendini Eskişehirsporlu yapan sözleşmeye imza attı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz son olarak Çorlu Spor 1947 ile şampiyonluk sevinci yaşayan 28 yaşındaki sol bek Sertaç Kayatekin ile anlaşma sağlamıştır. Sertaç Kayatekin’e  Büyük Eskişehirspor camiasına hoş geldin diyor, siyah-kırmızı forma altında başarılar diliyoruz.”

Sertaç Kayatekin hakkında bilgiler...

Eskişehirspor'un yeni transferi Sertaç Kayatekin, futbol dünyasında dikkat çeken bir isim olarak karşımıza çıkıyor. 20 Haziran 1996 doğumlu olan Kayatekin, 28 yaşında ve Iğdır doğumlu. Ayrıca Kayatekin, 1,79 metre boyunda ve sol bek mevkiinde görev yapıyor.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi