Eskişehirlilere tam 25 yıl hizmet etmişti: Artık yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlilere tam 25 yıl hizmet etmişti: Artık yok!
A
a

Eskişehir'de yılların yükünü taşıyan üst geçit, tarihe karıştı. Odunpazarı Belediyesi'nin başarılı çalışmasıyla, Adliye Sarayı önündeki üst geçit kaldırıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de yaklaşık 25 yıldır Adliye Sarayı önünde yer alan ve fiziki ömrünü tamamlayan üst geçit 4 gecelik çalışma sonucu alandan başarılı bir şekilde kaldırıldı.

Eskişehir’de Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki Adliye Sarayı önünde yer alan ve yaklaşık 25 yıldır kullanılan üst geçit, fiziki ömrünü tamamladığı ve çökme tehlikesi oluşturduğu gerekçesiyle kaldırıldı. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, gece mesaileri yaparak üst geçidin sökme işlemini gerçekleştirdi. Yaklaşık 50 kişiden oluşan belediye görevlilerinin 4 gece boyunca saat 01.00 - 04.00 arasında çalışma gerçekleştirdiği ifade edildi. Söz konusu alana yeni bir üst yapılmayacağı da alınan bilgiler arasında. 
Üst geçidin kaldırılması sırasında çevreye zarar verilmediği gözlemlendi. Ayrıca, üst geçidin sökülmesi nedeniyle durdurulan tramvay gece seferleri, bu geceden itibaren normale dönecek.
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi