Eskişehir'den eşinin memleketine gitmişti, canından oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'den eşinin memleketine gitmişti, canından oldu!
A
a

Eskişehir'den eşinin memleketini ziyaret etmek üzere Samsun'a gelen Mustafa Sabri Bayraktar ve yanında çalışan Mustafa Aydın, kuyu içinde toprak altında kalıp hayatını kaybetti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'den Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Evrenuşağı Mahallesi'ne gelen Sabri Bayraktar, su kuyusu kazma çalışması sırasında meydana gelen toprak çökmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay, bölgedeki bir bahçede su çıkarmak için kuyu açan Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın'ın toprak altında kalmasıyla ortaya çıktı.

Su çıkarmak amacıyla kuyu kazarken toprak aniden çöktü

Edinilen bilgilere göre, Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın, su çıkarmak amacıyla kuyu kazarken toprak aniden çöktü. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi ve bölgeye Jandarma, itfaiye, AFAD, UMKE ve ambulans ekipleri sevk edildi. Ekipler, toprak altında kalan kişileri kurtarmak için çalışmalarına başladı.

Eskişehir'den Samsun'a eşinin memleketini ziyaret etmek için gelmişti

Çalışmalar sırasında ilk olarak Sabri Bayraktar'ın eline ulaşıldı. Bayraktar'ın cansız bedeni çıkarıldığında hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi. Sabri Bayraktar'ın Eskişehir'den Samsun'a eşinin memleketini ziyaret etmek üzere geldiği öğrenildi. Ardından, Mustafa Aydın'ın cansız bedeni de çıkarıldı. Olay yerinde savcının incelemeleri devam ediyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi