Eskişehir'de üniversite öğrencilerine belediyeden burs müjdesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de üniversite öğrencilerine belediyeden burs müjdesi!
A
a

Eskişehir'de, Tepebaşı Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğiyle hayata geçirilen 'Okutan Tepebaşı' projesi, üniversite öğrencilerine umut oluyor. Eylül 2023'ten itibaren başlayan proje, ekonomik zorluk yaşayan öğrencilere burs imkanı sunarak eğitim hayatlarına devam etmelerine yardımcı oluyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından başlatılan ‘Okutan Tepebaşı’ projesi, üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği sağlamaya devam ediyor. Eylül 2023 itibarıyla uygulamaya konan proje, Tepebaşı bölgesinde ikamet eden ve ekonomik zorluklar nedeniyle eğitimine devam etmekte güçlük çeken öğrencilere destek sunmayı hedefliyor.

Proje kapsamında, bursiyer ve bağışçı eşleştirmesi TEV tarafından yapılıyor ve biriken destekler öğrencilere burs olarak ulaştırılıyor. Projeye katılmak isteyen vatandaşlar, TEV Eskişehir Şubesi ile iletişime geçerek burs fonu oluşturabilirler. Destekçilere makbuz ve teşekkür belgesi takdim ediliyor.

Ayrıca, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü ile TEV arasında yapılan protokol çerçevesinde, kulüp tarafından cenaze ve kutlama programlarına gönderilen çelenklerin masrafları ‘Bir Dünya Çiçek’ hizmeti kapsamında vakıf tarafından karşılanıyor. Bu hizmetler için yapılan bağışlar, TEV bünyesindeki öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere kullanılacak.

Projeye katılmak isteyen duyarlı vatandaşlar, TEV Eskişehir Şubesi (0 222 231 16 06) ile iletişime geçerek burs fonu oluşturabiliyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi