Eskişehir'deki belediye o evler için harekete geçti: Siz de ihbar edin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki belediye o evler için harekete geçti: Siz de ihbar edin!
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi, Deliklitaş Mahallesi’nde bir çöp evin temizliği için kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine harekete geçen belediye ekipleri, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla birlikte kolluk güçlerinin de desteğiyle, uzun süredir biriken katı atıkları ve çöp yığınlarını temizledi.

Sütiş Eskişehir

Odunpazarı Belediyesi, Deliklitaş Mahallesi'nde vatandaşlardan gelen ihbar üzerine, çöp ev olarak bilinen bir evde kapsamlı temizlik çalışması başlattı. Zabıta, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kolluk güçleriyle birlikte harekete geçti. Uzun süredir biriken katı atıkların temizlenmesi için detaylı bir temizlik gerçekleştirildi.

EVİN İÇİNDEN ÇÜRÜMÜŞ GIDALAR VE GİYSİLER ÇIKARTILDI

Evin tüm odalarında bulunan çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutular, poşetler ve kağıtlar toplandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöplerin dışarı çıkarılmasının yanı sıra, evin ve binanın genel temizlik işlemlerini de tamamladı. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ise dezenfeksiyon çalışmalarını üstlendi.

İHBARLAR BİR DİLEKÇE İLE ODUNPAZARI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAPILIYOR

Belediye yetkilileri, benzer vakaların tekrar yaşanmaması için vatandaşların çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını vurguladı. Çöp evlerin tespiti ve temizliği ile ilgili ihbarların büyük önem taşıdığını belirten yetkililer, Odunpazarı ilçesinde çöp evlere müsaade etmeyeceklerini ve bu tür ihbarları bir dilekçe ile Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne yapılması gerektiğini duyurdu.

ESKİŞEHİR'DEKİ ÇÖP EVDEN GÖRÜNTÜLER



(Temizlenmiş hali)




Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi