Eskişehir'de Batıkentspor golcüsünü buldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Batıkentspor golcüsünü buldu
A
a

Eskişehir'de 2024-2025 sezonunda 1. Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda takım kurarak antrenmanlarını sürdüren Tepebaşı Batıkentspor, geride bıraktığımız sezonun gol kralını renklerine bağladı.

Sütiş Eskişehir
2024-2025 sezonunda 1. Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda takım kurarak antrenmanlarını sürdüren Tepebaşı Batıkentspor, geride bıraktığımız sezonun gol kralı Emre Şimşek’i renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan paylaşımda, “Eskişehir’in 2023-2024 sezonu gol kralı başarılı oyuncu Emre Şimşek, şampiyon Batıkentspor Kulübü ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı, bu sezon şampiyonluk için ter dökecek.Hayırlı olsun. Şampiyon Batıkentspor” denildi. Öte yandan Batıkentspor Başkanı Vahdet Ulusoy, bu transferde kendilerine yardımcı olan Çukurhisarspor yönetimine teşekkür de ederek, “Hem oyuncu kardeşimize hem de bizlere yardımcı olan Çukurhisarspor yönetimine çok teşekkür ediyor, tüm spor kulüplerimize örnek olmasını diliyoruz. Omuz omuza beraber izleyeceğimiz maçlara…” dedi.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi