Tarkan’ın heyecanla beklenen yeni albümü “Kuantum 51” yayında!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tarkan’ın heyecanla beklenen yeni albümü “Kuantum 51” yayında!
A
a

Tarkan, dün akşam  "Kuantum 51" adlı yeni albümünü hayranlarıyla buluşturdu. Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı bu albüm, Tarkan'ın kariyerindeki ilkleri de beraberinde getirdi. Albümde yer alan 12 şarkının her biri için özel olarak hazırlanan "visualiser"lar, dinleyicilerin albümü baştan sona görsel bir deneyim olarak deneyimlemesine olanak sağlıyor.

Sütiş Eskişehir
Prodüktörlüğünü Tarkan'ın üstlendiği "Kuantum 51", farklı aranjörlerle bezenmiş bir yapıya sahip. Uzun yıllardır Tarkan ile çalışan Ozan Çolakoğlu, dört şarkının aranjmanını gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra albümde, İskender Paydaş, Ateş Berker Öngören, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer ve Mert Kemancı gibi değerli isimlerin de imzaları bulunuyor. Albümde yer alan şarkıların söz ve bestelerinin büyük çoğunluğu Tarkan tarafından kaleme alındı. Bununla birlikte, Aysel Gürel, Güler Özince, Turaç Berkay Özer, Murat Matthew Erdem, Serkan İzzet Özdoğan ve Günay Çoban gibi isimlerin de katkıları bulunuyor.

"Kuantum 51" adı, kuantum fiziğindeki kuantum kavramına bir gönderme niteliği taşıyor. Kuantum, evrendeki her şeyin birbirine bağlı ve birlik olduğu anlayışını ifade ediyor. Tarkan, bu felsefi ve bilimsel kavramı da albümünün ruhuna yansıtmayı başarmış görünüyor. Sanatçının uzun uğraşlarının ürünü olan "Kuantum 51", Tarkan severlerin büyük heyecanla beklediği yeni bir müzik deneyimi sunuyor. Görsel ve işitsel unsurların başarılı bir şekilde harmanlandığı bu albüm, dinleyicilere eşsiz bir müzikal yolculuk vaat ediyor.

Kuantum 51 Şarkı Listesi

1. Yo
2. İllallah
3. Olay
4. Şerbetli
5. Müteşekkir
6. Darmaduman
7. Ayrılık Töreni
8. Kalpte Savaş
9. Çınar
10. Enseyi Karartma
11. Sorma Gitsin
12. Vatanımsın

 

Kuantum Ne Demek?

Kuantum ise bilincin daha yüksek seviyelerine erişmek, farkındalığımızı genişletmek, spiritüel büyüme ve dönüşüm için evrensel enerjinin akışıyla uyum sağlamak olarak tanımlanıyor. Ayrıca kuantum, bedenin, ruhun ve zihnin bütünsel bir entegrasyonu olarak görülüyor.


 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi