Eskişehirsporluları heyecanlandıran açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporluları heyecanlandıran açıklama!
A
a

Eskişehirspor'un yeni transferi Yakup Demirci, takımın şampiyonluk hedefleri konusunda oldukça iddialı. Genç oyuncu, yaptığı açıklamada, 'Hedefimiz şampiyonluk. Bunu tüm camia biliyor' dedi.

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı ekibin flaş transferlerinden Yakup Demirci ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Yakup, sezon başlayınca takımın daha iyiye gideceğini ve şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi. 

Birbirini yeni tanıyor

ES TV mikrofonlarına konuşan Yakup Demirci, “Kamp sürecimiz iyi geçiyor. Tempomuz günden güne artıyor. Yeni bir takımız, herkes birbirini yeni yeni tanıyor. Her geçen gün daha iyi olacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Bunu tüm camia biliyor” dedi.

Ortamımız çok iyi

Takımdaki ortamın ve arkadaşlığın iyi olduğunu söyleyen 24 yaşındaki hücum futbolcusu Yakup Demirci, “Takımdaki hava çok iyi, arkadaşlığımız çok iyi. Bu hazırlık maçlarında da belli oluyor. Ben de böyle bir ekibin içinde olduğum için mutluyum.”

Takıma katkı vermeye çalışıyorum

Yakup son olarak, “Takıma katkı vermeye çalışıyorum. Gol atıyorum, asist yapıyorum. Takımca gittikçe daha da iyi olacağız. Sezon içinde daha iyi olacağım. Goller atıp, asistler yapıp sezon sonu şampiyonluk kupasını inşallah Eskişehir’e getireceğiz” dedi.

İzin sona erdi mesai başladı

Eskişehirspor geride bıraktığımız Cuma günü tesislerinde Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile hazırlık maçı yaptıktan sonra izne çıkmıştı. Eskişehirspor’da dün izin sona erdi. Siyah Kırmızılı futbolcular  ve teknik heyet iki buçuk günlük iznin ardından tekrar çalışmalara başladı. Es Es bu hafta iki hazırlık maçı yapacak. İlk olarak Çarşamba günü İnegöl Kafkasspor ile daha sonra cumartesi günü Alpagut Sümerspor ile oynanacak. İki maça da tesisler ev sahipliği yapacak.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi