Eskişehirspor en ciddi sınavına çıkıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor en ciddi sınavına çıkıyor!
A
a

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, bugün önemli bir hazırlık maçı oynayacak. Kırmızı-Siyahlılar, saat 17:00'da Kestel Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Sütiş Eskişehir
Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor bugün ciddi bir provaya çıkacak. Kırmızı Şimşekler saat 17.00’de Bursa ekibi Kestel Belediyespor ile tesislerinde karşı karşıya gelecek. 

Yoğun mesai sürüyor

Eskişehirspor’da yoğun mesai devam ediyor. Kırmızı Şimşekler bir yandan antrenmanlarını sürdürürken bir diğer yandan da hazırlık maçları yapmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz cumartesi günü Eskişehir Süper Amatör Küme ekiplerinden Alpagut Sümerspor ile karşı karşıya gelen Kırmızı Şimşekler rakibini 5-0 mağlup etmeyi başardı. Es Es bu hazırlık maçının ardından bugün de bir hazırlık maçı oynayacak. 

Kestel iddialı

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bugün saat 17.00’de oynanacak olan karşılaşmada rakibi Bursa ekibi Kestel Belediyespor olacak. Ölçü maçlarından gösterilen Kestel Belediyespor karşılaşması sadece basın mensuplarına açık olacak.

Perşembe Afyon’a gidecek

Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına 3 hafta kala Eskişehirspor’da hazırlık maçları devam ediyor. Kırmızı Şimşekler  bugün Kestel Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın ardından Perşembe günü ise Afyon’a gidecek. Burada Edremit Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak olan Es Es aynı gün Eskişehir’e dönecek. Edremit Belediyespor ile oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak. 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi