İşte Eskişehir'deki özel indirimli ulaşım tercihi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehir'deki özel indirimli ulaşım tercihi
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Eskişehirlileri çevre dostu ulaşım çözümlerine yönlendirmek amacıyla ESPEDAL ve Tripy paylaşımlı elektrikli bisikletlerinde özel indirimler sunuyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir’de sürdürülebilir ulaşımı teşvik etmek amacıyla 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca ESPEDAL ve Tripy paylaşımlı elektrikli bisikletlerini özel indirimlerle sunuyor. Bu kampanya, şehri çevre dostu ulaşım seçenekleriyle buluşturmayı hedefliyor ve Eskişehirlilerin sürdürülebilir ulaşım alışkanlıklarını artırmayı amaçlıyor.

Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Özel İndirimler

Bu yıl "Paylaşımlı Kamusal Alanlar" teması etrafında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri, sosyal eşitlik, yol güvenliği, gürültü ve hava kirliliğini azaltmayı hedefliyor. Tepebaşı Belediyesi, bu önemli hafta kapsamında Eskişehir'de sürdürülebilir ulaşım çözümlerini teşvik etmek için indirimli paylaşımlı elektrikli bisikletler sunuyor. Türkiye’de ilk kez akıllı ve elektrikli modellerle donatılan paylaşımlı bisiklet sistemi ESPEDAL ve Tripy iş birliğiyle hayata geçirildi.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Eskişehirliler, ESPEDAL ve Tripy mobil uygulamalarını indirerek paylaşımlı elektrikli bisikletlerden indirimli fiyatlarla faydalanabilirler. Tepebaşı Belediyesi'nin sunduğu bu fırsatlar, hem çevreye duyarlılığı artırmak hem de şehir içi ulaşımda konforu sağlamak amacıyla tasarlandı.

Detaylı Bilgi ve İletişim

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne 0(222) 211 40 00 / 3352 numaralı telefondan ulaşabilirler. Sürdürülebilir ulaşım çözüleri hakkında bilgi edinmek ve indirimli bisiklet fırsatlarından yararlanmak için hemen uygulamaları indirin!

Eskişehir’de çevre dostu ve ekonomik ulaşımın kapılarını aralayan bu fırsatı kaçırmayın!

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi