İstanbul'da hava durumu nasıl olacak: Şemsiyeleri hazırlayın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İstanbul'da hava durumu nasıl olacak: Şemsiyeleri hazırlayın!
A
a

İstanbul için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son hava durumu tahminlerine göre, önümüzdeki beş gün boyunca şehirde değişken hava koşulları yaşanacak. İşte ayrıntılı hava durumu tahminleri...

Sütiş Eskişehir

İstanbul İçin 5 Günlük Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İstanbul'da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu şöyle olacak:

  • Bugün: İstanbul’da hava hafif yağmurlu ve aralıklı güneşli olacak. Sıcaklık 25°C civarında seyredecek. Gün boyunca hafif yağışlar ve güneş aralıkları bekleniyor, bu nedenle hafif bir yağmura karşı hazırlıklı olmakta fayda var.

  • Yarın 18 Eylül Çarşamba: Hava durumu yine hafif yağmurlu ve aralıklı güneşli olacak, sıcaklık ise 26°C olacak. Bu gün de hafif yağışlar ve güneş aralıkları devam edecek. Dışarıda vakit geçireceklerin yanlarında şemsiye bulundurmaları önerilir.

  • 19 Eylül 2024 Perşembe: İstanbul’da hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 26°C civarında kalacak. Bulutlu ancak yağışsız bir gün öngörülüyor, bu nedenle açık hava etkinlikleri için uygun bir gün olabilir.

  • 20 Eylül 2024 Cuma: Hava koşulları gök gürültülü sağanak yağışlı olacak, sıcaklık 26°C olacak. Cuma günü yoğun yağışlar ve gök gürültüsü bekleniyor, bu nedenle dışarı çıkarken dikkatli olunması ve yağışlardan korunmak için uygun önlemler alınması tavsiye edilir.

  • 21 Eylül 2024 Cumartesi: Cumartesi günü de gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor ve sıcaklık 27°C olacak. Hafta sonuna doğru sıcaklık artacak ancak yağışlı hava koşulları devam edecek, bu yüzden hava durumunu takip ederek plan yapmanız faydalı olacaktır.

Genel olarak, İstanbul'da hava koşulları önümüzdeki günlerde değişkenlik gösterecek; hafif yağışlar, parçalı bulutlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar şehirde etkili olacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi