Eskişehirspor'un yenilmezlik serisi sonlandı: Peki bugün maçta neler olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un yenilmezlik serisi sonlandı: Peki bugün maçta neler olacak?
A
a

Eskişehirspor, 7. hazırlık maçında Bursa Süper Amatör Küme takımı Kestel Belediyespor ile karşı karşıya gelmişti fakat beklenen olmadı. Bugün de Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edremit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.  İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, 7. hazırlık maçında Bursa Süper Amatör Küme takımı Kestel Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Tesislerde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Uzun süre golsüz devam eden karşılaşmada 88. dakikada Bursa ekibi attığı golle 1-0 öne geçti. Es Es 90’ncı dakikada Yakup Demirci ile karşılık verdi ve mücadele 1-1 eşitlikle son buldu. İlk 6 maçta galibiyet yaşayan Es Es ilk kez bir hazırlık maçında takılmış oldu. 


 

Bunun olacağı belliydi

Eskişehirspor’un geçtiğimiz Salı akşamı tesislerinde oynadığı Kestel Belediyespor hazırlık maçında gerginlik yaşandı. Bursa temsilcisi, 88. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Eskişehirspor ise bu gole 90. dakikada Yakup Demirci’nin golüyle yanıt verdi. Kestel teknik heyeti golün ofsayt olduğuna itiraz etti. Maçı yöneten Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Osman Turut ve Kestel teknik ekibi arasındaki gerginlik yaşandı. Yöneticiler ve futbolcuların araya girmesiyle tartışma sona erdi. Es Es’in hazırlık maçlarının tamamında yardımcı antrenör Osman Turut’un düdük çalmasına anlam verilemiyor. 

Bugün rakip Edremit

Eskişehirspor’da hazırlık maçları tüm hızıyla devam ediyor. Şimşekler şimdiye kadar evinde tam 7 hazırlık maçı oynadı. Eskişehirspor bugün il dışında bir maça çıkacak. Kırmızı Şimşekler bugün saat 16.00’da Afyon’da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edremit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi