Lig başlıyor stadyum sorun olmamalı!

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, ES TV’de  katıldığı 90+3 programında Eskişehirspor’un gündeminde er alan konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

19 Eylül 2024 09:23
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, ES TV’de  katıldığı 90+3 programında Eskişehirspor’un gündeminde er alan konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
En dikkat çekici açıklama stadyumun henüz Eskişehirspor’a tahsisinin yapılmaması ile ilgiliydi…
Entok, şöyle diyor:
-Biz stadyumda ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Bu stadyum Eskişehirspor için yapıldı. Ancak bize 1 yıllığına henüz tahsis edilmedi. Eskişehirspor’un Gençlik ve Spor Bakanlığı’na 11-12 milyonluk bir borcu var. Stadyum sıkıntısı için eski başkanımız ve milletvekilimiz Nebi Hatipoğlu’na sorunlarımızı ilettim.
-Geçen sene böyle bir sıkıntı yaşanmamıştı bu sene ne oldu da böyle bir sıkıntı yaşıyoruz anlamıyorum. Hükümet yetkililerine buradan seslenmek istiyorum; stadyumu Eskişehirspor’a 1 yıllığına tahsis edilmesi için sizlerden yardım bekliyoruz.
Entok’un bu açıklaması bana ilginç geldi. Daha 4-5 gün önce AK Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu ile il Başkanı Gürhan Albayrak, kulübü ziyaret etmişlerdi. O ziyarette bu sorunun çözüldüğünü düşünmüştüm. Demek ki bir ilerleme olmamış…
Eskişehirspor’a stadyumun tahsis edilmemesi dünyanın sonu değil! Eskişehir’de gayet güzel sahalar var. Osmangazi Üniversitesi’nin stadyumu gayet güzel! ESTÜ’nün stadyumu da alternatifler arasında!
Ancak ben tahsis konusunda bir sıkıntının olacağını sanmıyorum. Bürokratik engeller lig başlamadan önce aşılır diye düşünüyorum…
 

ERDOĞAN NOKTAYI KOYDU!

 Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan noktayı koydu…
Erdoğan, anayasının ilk 4 maddesiyle ilgili tartışma olmadığını söyledi.
HÜDAPAR ve destekçileri bir açıklamaya bir hayli üzülmüş olmaları gerekir…
Erdoğan son derece açık ve net konuştu:
- Darbe mahsulü anayasanın Türk demokrasisine yakışmadığını çok iyi biliyoruz. Siviller eliyle yapılmış bir sivil anayasa kahraman milletimize karşı borcumuzdur. Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili bizimle ilgili herhangi bir tartışma yoktur. Partimizin bu konudaki tutumu gayet açıktır!
Türk halkının çok büyük bir bölümü bu açıklamaların altına imza atar!

PAKET GIDA!

 Gıdaları paketliyoruz. Amacı tazeliğini koruması ve bozulmadan uzun süre dayanıklı kalsın!
Ancak bunu yaparken insanlarımız zehirleniyor…
Bilim insanları, gıda paketlemede kullanılan 14 bine yakın kimyasal maddeden 3 bin 601'inin, vücuda girdiğini açıkladı.
Vücudumuzda olmaması gereken kimyasallar bol miktarda var. Hastalığımızın ana kaynaklarını önümüzdeki yıllarda bu kimyasallar oluşturacak.
 

BEYİN ÜRETİLİRKEN!

Independent’inTürkiye  sitesinde bir haberin başlığı şöyle:
-Hollandalı bilin insanları beyin üretti!
Dikkat çekmeyecek gibi değil! Beyin nasıl üretilir ki!
İnsan fetüsünün beyin dokusundan “mini beyinler” üretiliyor…
Utrecht Üniversitesi'nden bilim insanlarının araştırmasında, fetüslerden alınan dokulardan beyin organoidleri üretildi. Organoidler, laboratuvar ortamında üç boyutlu olarak geliştirilen ve kendilerini yenileyebilen hücre gruplarını ifade ediyor.
Araştırmacılardan BenedettaArtegiani, bu organoidleri inceleyerek nörogelişimselhastalıkların ve çocukluk çağında ortaya çıkabilen beyin kanserlerinin yapısına ve tedavisine yönelik çalışmalar yürüteceklerini anlatıyor…
 

İNSANDIR!

Burası dünyadır; insan sözünü tutamamış olandır…
Yapmam diyen yapar!
Söylemem diyen söyler!
Gitmem diyen gider.
 

GÜNÜN SÖZÜ!

Birçok kitapları, okumuş olmak, hatta okumuş görünmek için okuyoruz. Birçoklarını da

GÜNÜN KARİKATÜRÜ

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi