Anadolu Üniversitesi Kulüp Başkanı sert çıktı: "Kendinize gelin"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi Kulüp Başkanı sert çıktı: "Kendinize gelin"
A
a

Anadolu Üniversitesi Kulüp Başkanı Galip Özsarı, geçtiğimiz salı günü antrenman öncesi oyuncularla bir araya gelerek Kahramanmaraşspor karşısında kaybedilen 3 puan hakkında sert bir değerlendirme yaptı.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi Kulüp Başkanı Galip Özsarı, geçtiğimiz salı günü tekrar topbaşı yapan oyuncular ile antrenman öncesi ciddi bir konuşma gerçekleştirdi. Kahramanmaraş’ta kaçırılan 3 puana sinirlenen Özsarı, oyunculara “Kendinize gelin” dedi.

Bu size yakışmıyor

TFF 3. Lig’de mücadele eden Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz pazar günü Kahramanmaraşspor ile ligin 2. haftasında karşılaşmış ve deplasmandan eli boş dönmüştü. Bu puan kaybına sinirlenen Başkan Galip Özsarı, salı günü yapılan antrenman öncesi oyuncular ile uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Oyuncuları etrafına toplayan başkan, “Maraş’ta alınan sonuçtan hiç memnun değilim. Bu takım potansiyeli olan bir takım. Hiçbiriniz şans eseri burada değilsiniz. Biz şampiyon olduğumuzda önce inanmıştık sonra yüreğimizi ortaya koymuştuk. Aldığınız sonuç size yakışmıyor” ifadelerini kullandı.

Bizim hedefimiz var

“Bu takımın hedefi, bir üst lige çıkmaktır” diyerek sözlerine devam eden Özsarı, “Sizlerin hayali yok mu? Hayali olan böyle oynamaz arkadaşlar. Evet iyi bir arkadaşlık kurdunuz görüyorum. Fakat işler sadece arkadaşlık ile yürümüyor. Sahada da elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Bir üst ligi hedefleyen takım böyle top oynamaz. Hiçbirinizin maddi açıdan bir sıkıntısı olamaz. Biz dahil olmak üzere önceden ödeme yapan 5 kulüp var. Daha iyi sonuçlar almanızı bekliyorum. Silifke karşılaşmasında 3 puandan başka bir şey düşünmüyorum. Çıkacak ve aslanlar gibi topunuzu oynayıp 3 puanı alacaksınız” dedi.

Söz vereceksiniz

Galip Özsarı, toplu konuşmanın ardından bu sefer oyuncular ile bire bir konuşarak konuşmasını sürdürdü. Özsarı, “Umut geçen sene kaç gol attın 10 mu? Bu sene daha fazla atacaksın. Tayyip, 2 maçtır boş geçiyorsun artık gol atmaya başlayacaksın. Niyazi, kendine iyi bakacaksın. Hasta olmuşsun maç kaçırmışsın buna bir şey diyemem fakat profesyonelsen kendine iyi bakacaksın. Erdem, kalende devleşeceksin. Yeri gelecek maçı sen kurtaracaksın” diyerek sözlerini noktalarken daha sonra başkan oyunculara söz mü diyerek devam etti. Söz veren oyuncular, ellerinden gelenin daha iyisini yapacaklarını söylediler.

Antrenman başka bir seviyeye çıktı

TFF 3. Lig’de ilimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi, hafta sonu evinde ağırlayacağı Silifke Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz salı günü topbaşı yapan takım, antrenmandan önce Başkan Galip Özsarı’nın ve Teknik Direktör Caner Karuk’un yaptığı konuşma sonrası oldukça hırslandı. Yaklaşık olarak 1 saat süren antrenmanda, oyuncuların göstermiş oldukları performans görülmeye değerdi. Tüm oyuncular, idmanı adeta maç havasında gerçekleştirerek tüm odak noktalarını Silifke Belediyespor’a adadı.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi