Eskişehirspor'un golcüsü Ercan yeni takımını açıkladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un golcüsü Ercan yeni takımını açıkladı!
A
a

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları devam ederken, kulüp aynı zamanda reklam gelirlerini artırmak için yeni bir kampanya başlattı. Ayrıca Eskişehirspor'un golcü oyuncusu Ercan Kuruçay'ın ise yeni takımı da belli oldu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da geçtiğimiz sezon forma giyen Ercan Kuruçay’ın yeni takımı belli oldu.

34 yaşındaki futbolcu eski takımı Gebzespor’a transfer oldu. Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Gebzespor, eski oyuncusuyla anlaşma sağladı.

Deneyimli forvet 2023-2024 sezonunda Eskişehirspor formasıyla 17 gole imza atmıştı. Sezon sona erdikten sonra Eskişehirspor, Ercan ile yollarını ayırmıştı. 

Nefer’den Bursaspor’a destek

Bursaspor’un Düzcespor ile oynadığı karşılaşmada Bursaspor taraftarının yaşadığı bir takım şiddet nedeniyle Eskişehirspor Nefer tribün grubu destek mesajı yayınladı.

Nefer’den yapılan paylaşımda, “Bursaspor taraftarına yapılan muameleyi şiddetle kınıyoruz. Olayda yaralanan taraftarlara geçmiş olsun diliyor, sorumluların adalet önünde hak ettikleri cezayı bir an önce almalarını bekliyoruz” denildi.

Reklam kuşak satışı sürüyor

Eskişehirspor yönetimi Yeni Atatürk Stadyumu'ndaki reklam alanları için tanıtıma devam ediyor. 45 bin TL ve 65 bin TL’lik reklam alanları için firmaların destek vermesini isteyen Siyah-Kırmızılı kulüp, bilgi almak için 0501 000 14 26 numaralı hatta ulaşılabileceğini belirtti. Ayrıca, “Stadyumda yer alan reklam kuşaklarına reklam vererek hem kulübümüze destek olabilir, hem de markanızı geniş kitlelere tanıtabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.
Stadyum Kuşak Reklamı
  • Fiyat: Blok fiyatı 45.000 TL
  • Boyut: Tek reklam boyutu 360cm x 100cm
  • Bir blokta üç reklam alanı bulunmaktadır.
  • Fiyatlara uygulama dahildir.

Özel Kampanya Fırsatı

LED reklam panolarımızı ve kuşak reklamını bir arada kullanarak daha kapsamlı bir sponsorluk ve görünürlük elde edebilirsiniz! Kampanya fiyatı sadece 65.000 TL'dir.

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi