Eskişehirspor sahadan galibiyetle ayrıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor sahadan galibiyetle ayrıldı!
A
a

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon'da, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Temsilcisi Edremit Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Es - Es bu hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. İşte maçtan detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor bugün  8. hazırlık maçında, Afyon’da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 1966 Edremit Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 

ESKİŞEHİRSPOR GALİBİYETLE SAHADAN AYRILDI: "2-1"

Eskişehirspor, bugün saat 16:00'da Afyon Zafer Spor Kompleksi'nde 1966 Edremitspor ile kritik bir maça çıktı. Bu karşılaşma, her iki takım için de büyük önem taşıyordu. Eskişehirspor, 7. hazırlık maçında Bursa Süper Amatör Küme takımı Kestel Belediyespor’a karşı kaybederek yenilmezlik serisini sonlandırmıştı.  Bu maçla birlikte galibiyeti yeniden elde eden Eskişehirspor maçı, 1966 Edremit Belediyespor karşısında 2-1 skorla kapattı.

İşte maçta yaşananlar:

Eskişehirspor, ilk yarıda gösterdiği üstün performansla dikkat çekti. Şimşekler maçın 16. dakikasında Yakup Demirci'nin attığı golle öne geçti. 

Maçın 2. yarısından bilgiler: Eskişehirspor skoru 2-0 yaptı

47'nci dakikada Eskişehirspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Cengizhan Avcı penaltıda kaleciyi geçemedi.

Dakika 55'te Eskişehirspor ikinci golü buldu. Soner'in pasında defansın arkasına sarkan Sefa düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

Edremit penaltı kazanarak durumu 2-1’e getirdi

Mücadelenin 78. dakikasında 1966 Edremit Belediyespor penaltı kazandı ve topun başına geçen Adem Parlak durumu 2-1’e getirdi.

Afyon Zafer Stadyumunda oynanan Eskişehirspor - 1966 Edremitspor hazırlık maçının ikinci yarısında bir pozisyonda hakem tribün çekimi telefondan pozisyon tekrarını izleyerek penaltı kararı verdi.
   
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi