Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli’den önemli çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli’den önemli çağrı
A
a

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli 20’inci kez kan bağışında bulunarak sağlık durumu elverişli olan tüm vatandaşları kan bağışına davet etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli kan bağışında bulundu. Vilayet Meydanı’na kurulan Kızılay bağış aracında, 20’inci kan bağışını yapan Küpeli, kan bağışının hayati önem taşıdığına dikkat çekti. Düzenli kan bağışında bulunması nedeniyle Kızılay tarafından geçtiğimiz yıl bronz madalya alan Küpeli, sağlık durumu uygun olan herkesi kan bağışına davet etti.

BİZ DE KAN İHTİYACI DUYABİLİRİZ

Artan sıcaklıklarla birlikte kan bağışı oranında azalma olduğunu belirten Küpeli, fırsat buldukça bağış yapmaya gayret ettiğini belirtti. Küpeli, “Öncelikle bütün vatandaşlarımızı Kızılay'a kan bağışına bulunmalarını tavsiye ediyorum. Aldığım bilgilere göre yaz aylarında kan bağışı oranı azalıyormuş. Bu sene de yaz mevsimi oldukça sıcak geçiyor. Ancak kan ihtiyacımız da var. Bu samimiyetle ve duyarlılıkla sağlık durumu uygun olan herkesin kan bağışı yapmasını istiyorum çünkü kime, ne zaman kan lazım olacağı belli değil. En sevdiklerimiz ya da kendimiz de bir gün kan ihtiyacı duyabiliriz. Dolayısıyla biz duyarlı bir davranış göstererek kan bağışında bulunursak, bizim ihtiyacımız olduğu zaman da inanıyorum ki kan bağışlayan insanlar olacaktır. Bugün benim de 20’inci kan bağışım. Fırsat buldukça kan bağışı yapmaya gayret ediyorum. Dolayısıyla uygun olan herkesi kan bağışına davet ediyorum” dedi.
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi