Eskişehir'de aksiyon dolu gece: Kaçak sürücü bakın neler yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de aksiyon dolu gece: Kaçak sürücü bakın neler yaptı
A
a

Eskişehir'de yüksek sesle müzik dinleyen bir sürücü, polislerin kovalamasından kaçarak gözden kayboldu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tepebaşı ilçesinde yüksek sesle müzik dinleyen bir araç, polislerin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Yaşanan kovalamaca sırasında birkaç kazaya karışan araç sürücüsü, bir tarlaya girip yayan kaçarak gözden kayboldu. 

Olay, Çamlıca Mahallesi, Serdar Sokak'ta gece saatlerinde yüksek sesle müzik dinleyen bir otomobil, çevre sakinlerini rahatsız etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 06 MZZ 78 plakalı aracı ihbarın yapıldığı sokak ve çevresinde aradı ancak bulamadı. Bölgeden gelen ikinci ve üçüncü ihbarlar üzerine de araç görülemeyince, üçüncü ihbarın yapıldığı Serdar Sokak'ta polisler tarafından fark edildi.
Durdurulmak istenen araç, polislerin ihtarına uymayarak hızla olay yerinden kaçtı. Kovalamaca sırasında Tombakzade Caddesi'nde park halindeki bir otomobile çarpan şahıs, daha sonra Behçet Necatigil Sokak'ta refüje çarparak ikinci bir kazaya karıştı.



Araç, kazalı halde olmasına rağmen kaçmaya devam etti. Polis ekiplerinin defalarca dur ihtarına rağmen şahıs, Tevfik Fikret Caddesi yakınlarında bir tarlaya girerek kaçmaya çalıştı. Ancak aracı kuma saplanınca araçtan inerek  tarla içerisinde kayıplara karıştı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip, geniş çaplı arama çalışması başlattı, ancak şahıs gözden kaybolarak bulunamadı. Polis ekipleri, dur ihtarına uymayarak kazalara neden olan şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak : Sonhaber Gazetesi - Emrah Köse
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi