Eskişehir'de 3. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 3. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı
A
a

Eskişehir ve Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Futbol Turnuvası, dostluk ve centilmenlik ruhuyla başladı. Her yıl veteriner hekimler arasında düzenlenen bu etkinlik, meslektaşlar arasında birlikteliği güçlendirmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir ve Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Futbol Turnuvası, dostluk ve rekabet dolu bir ortamda başladı. Her yıl veteriner hekimler arasında gerçekleştirilen bu turnuva, geleneksel bir etkinlik haline gelerek meslektaşlar arasında centilmenlik ve dayanışma ruhunu pekiştiriyor.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Çelen, “Bu turnuva, meslektaşlarımız arasında arkadaşlık ve birlikteliği güçlendirmektedir. Ayrıca bu yılki turnuvayı, ülkemiz ve mesleğimiz için önemli değerlerimiz olan Ömer Seyfettin, Cengiz Aytmatov, Muhsin Yazıcıoğlu, Merve Ansel, Ziya Gökalp, Süreyya Tahsin Aygün ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a ithaf ettiğimizi belirtmek isterim,” dedi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi