Eskişehir'de bu fırsatı kaçırmayın: Ücretsiz kurslara son kayıt tarihi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bu fırsatı kaçırmayın: Ücretsiz kurslara son kayıt tarihi...
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri, 2024 güz dönemi kursları için kayıt almaya başladı. Hem çocuklar hem de yetişkinler için çeşitli spor branşlarında eğitimlerin verileceği kurslar, 11 Ekim'de sona erecek

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'nin Şirintepe Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Spor Tesisleri, 2024 güz dönemi kursları için kayıt almaya başladı. Eskişehirlilerin gözdesi haline gelen tesislerde, hem çocuklar hem de yetişkinler için çeşitli eğitim programları sunuluyor.

Kurslar, 4-11 yaş arası çocuklar için jimnastik, 7-16 yaş arası basketbol ve tekvando, 8-16 yaş arası voleybol ve pickleball, 10-16 yaş arası masa tenisi, 5-14 yaş arası satranç, 7-13 yaş arası futsal, 8-14 yaş arası aikido ve 7-11 yaş arası halk oyunları gibi birçok branşı kapsıyor. Yetişkinler için ise tabata, pilates, zumba, fonksiyonel antrenman, aikido, halk oyunları ve futsal kursları düzenlenecek.

Kurslar ücretsiz olarak sunulacak ve kayıt işlemleri 11 Ekim'de sona erecek. Dersler 14 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Kayıt için detaylı bilgi almak ve kayıt formuna ulaşmak isteyenler “https://tesis.tepebasi.bel.tr/” adresini ziyaret edebilir. Ayrıca, kurslarla ilgili soruları olanlar 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefonlardan yetkililere ulaşabilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi