İyi başladı iyi bitsin

Kim ne derse desin Eskişehir’in en büyük marka değeri Eskişehirspor. Ancak maalesef marka değerimiz şu anda yerlerde sürünüyor. Çok değil, 10 sene önce Süper Ligde şampiyonluk hayalleri kuruyorduk. Ama kaderin rüzgarı tersten esti ve şu anda amatör kümedeyiz. 

8 Ekim 2024 09:24
A
a
Sütiş Eskişehir
Kim ne derse desin Eskişehir’in en büyük marka değeri Eskişehirspor. Ancak maalesef marka değerimiz şu anda yerlerde sürünüyor. Çok değil, 10 sene önce Süper Ligde şampiyonluk hayalleri kuruyorduk. Ama kaderin rüzgarı tersten esti ve şu anda amatör kümedeyiz. 
Geçtiğimiz yıl iyi başladığımız BAL liginde son haftalarda aldığımız ardı ardına puan kayıpları, şampiyonluk hayallerimizi suya düşürdü. 
Ancak her yeni sezon yeni bir başlangıç ve taze umutlar demek oluyor. Yeni bir yönetimimiz, yeni bir teknik heyetimiz ve yeni bir kadromuz var. 
Bu umutlarla ilk maçımız olan Kumluca deplasmanına gittik ve zorlu rakibimiz karşısında 3 puanı almayı başardık. Maçı ES TV ekranlarından da izlediniz. Eskişehirspor zaman zaman istediği futbolu oynayamasa da tecrübesini konuşturdu. Kumluca Belediyesinin şampiyonluğu hedeflediğini de unutmazsak, alınan galibiyetin önemi daha çok ortaya çıkar.
Eskişehirspor lige iyi bir başlangıç yaptı. Umarız böyle güzel sonuçlar almaya devam eder. Türkiye’de hiçbir şey iyi gitmiyor; bari tuttuğumuz takım yüzümüzü güldürsün…

Batsın sizin siyasetiniz

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, akıllara durgunluk veren iğrençlikte bir iftiraya uğradı. Kendisine gazeteci adı veren bir troll, CHP’li Durbay ile CHP Genel Başkanı arasında gizli bir ilişki olduğunu ve Durbay’ın hastaneye giderek bebek aldırdığını iddia etmişti. 
Tabii ki olay baştan sona yalandı. Kanser tedavisi gören Durbay’a bu iğrenç iftirayı atanlar, umarız aynı acıların mislini yaşar.
Asil bir Türk kadının namusuna dil uzatmak, kimsenin haddi değildir.
İşin daha ilginç kısmı ise iftirayı atanların AK Troller değil, CHP’li bazı çevreler tarafından beslenen Halk Troller olması. Muhtemelen hedeflerinde Durbay değil de, devirmeyi planladıkları Özgür Özel vardı.
Ayrı Halk Troll ordularının geçmişte Meral Akşener’e ve Muharrem İnce’ye de aşağılık saldırılar yaptığını hatırlıyoruz. 
Açık söyleyeyim; bu Halk Troll ordularının CHP’ye faydası değil zararı dokunuyor. Karşı tarafın AK Troller beslemesi, sizin Halk Troller beslemenizi haklı çıkartmaz.
Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ancak Türk Siyasetinin günden güne seviyesizleştiğini üzülerek görüyorum. Batsın sizin siyaset anlayışınız.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi