Anadolu Üniversitesi’nden Kaliteye Yönelik Önemli Adımlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi’nden Kaliteye Yönelik Önemli Adımlar
A
a

Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı açılışı dolayısıyla “İlk ders: Kalite Herkesin İşidir” temalı bir etkinlik düzenledi.

Sütiş Eskişehir

Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı açılışı nedeniyle "İlk ders: Kalite Herkesin İşidir" adlı bir etkinlik düzenledi. Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

Etkinliğin konuşmacısı Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Taşçı, mesleki eğitimde akreditasyonun önemine vurgu yaptı. Taşçı, “Mesleki eğitimde farklı bir metrik sistemin olması gerektiğini düşünüyorum. Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. Kaliteli eğitim, hem iş hayatınıza hem de ülkemize katkı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Taşçı, üniversitenin kalite standartlarını yükseltmek için yürütülen çalışmalara değinerek, “Hedefimiz, üniversitemizi daha kaliteli hale getirmek. Bu doğrultuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi