Anadolu Üniversitesi, YÖK törenine katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi, YÖK törenine katıldı
A
a

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni’ni Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenledi. Anadolu Üniversitesi'nden önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın konuşmalarının ardından YÖK 2024 Üstün Başarı Ödülleri sahiplerine verildi.

Sütiş Eskişehir

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni’ni Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenledi. Törene Anadolu Üniversitesi’nden önemli katılımlar sağlandı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Özkay, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recai Dönmez, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Dağdemir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Atalay ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Lilian Maria Tonella Tüzün ile birlikte çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci etkinliğe katıldı.

Açılışta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, dinleyicilere hitap ederek önemli mesajlar verdiler. Törenin sonunda, YÖK 2024 Üstün Başarı Ödülleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahiplerine takdim edildi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi