Bolu'da 17 Ekim 2024 Vefat İlanları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolu'da 17 Ekim 2024 Vefat İlanları
A
a

Bolu'da 17 Ekim 2024 tarihinde, çeşitli mahallelerden vefat edenlerin cenaze ilanları yayımlandı. Aileleri ve sevenleri tarafından duyurulan ilanlarda, merhumların cenaze törenleri ve defnedileceği yerler hakkında bilgiler verildi. İşte detaylar

Sütiş Eskişehir

Bolu'da bugün, çeşitli mahallelerden sevenlerini üzen vefat ilanları yayınlandı. İşte 17 Ekim 2024 tarihli ilanlar:

Makbule Güler, Piroğlu Köyü halkından, Merhum Niyazi Güler’in eşi, Hatice Ceylan ve Hamiyet Baskın’ın annesi olarak anılıyor. Cenazesi, bugün öğle namazından sonra Piroğlu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Mehmet Saygı, Akpınar Mahallesi'nde yaşayan, Merhum Sebahat Saygı’nın eşi ve Merhum Ahmet Saygı’nın ağabeyi olarak biliniyor. Cenazesi, bugün Siteler Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Hikmet Satış, Salibeyler Mahallesi halkından, Merhum Ahmet Satış’ın eşi ve çocukları Mustafa Satış ile Nimet Aslan’ın annesi. Cenazesi, bugün öğle namazından sonra Salıbeyler Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Selami Gümrah, Borazanlar Mahallesi halkından, Merhum Sabahattin ve Safiye Gümrah’ın oğulları olarak biliniyor. Cenazesi, bugün Bilal-i Habeşi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Borazanlar mezarlığına defnedilecektir.

Hayrettin Öztürk, Karca Köyü halkından, Ayşe Öztürk’ün eşi. Cenazesi, bugün Tepecik Mahallesi Beşevler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Karca Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Mehmet Demir, Kılıçarslan Mahallesi halkından, Fatma Demir’in eşi ve çocukları Ahmet ile Mukaddes Demir’in babasıdır. Cenazesi, bugün Kılıçarslan Mahallesi Yeni Camii’nde öğle ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Nimet Gedik, Seben İlçesi halkından, Necati Gedik’in eşi olarak tanınıyor. Cenazesi, bugün öğle namazından sonra Seben merkez mezarlığına defnedilecektir. Cenaze aracı, saat 11:00'de Aktaş Camii önünden kaldırılacaktır.

Fatma Nezehat Adıgüzelli için cenaze töreni, bugün Saygılı Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Sağlık Mahallesi Dodurga Mezarlığı'na defnedilecektir.

Şakir Kocaman, Mudurnu İlçesi Çepni Köyü halkından, cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Mudurnu Çepni Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi